Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Filippos FC - Πηλωρύγι: «Κάναμε το όνειρο πραγματικότητα!»

Κάτι που θα ζήλευαν πολλοί σύλλογοι ακόμη και ανώτερων κατηγοριών, κατάφερε με σωστό προγραμματισμό και πολύ μεγάλη προσπάθεια ο Filippos FC - Πηλωρύγι, με πρωτοστάτη τον πρόεδρό του κ. Μίμη Μαλαματίδη και πολύτιμους αρωγούς όλα τα μέλη του συλλόγου που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη αυτού του σκοπού. Το ιδιόκτητο λεωφορείο του Filippos FC - Πηλωρύγι είναι πλέον γεγονός, με τα τυπικά πλέον μόνο να απομένουν... Ας δούμε με μια μικρή ιστορική αναδρομή όπως μας την περιγράφει περιληπτικά ο πρόεδρος, για το πως έφτασε ο σύλλογος τελικά σ' αυτό το επίτευγμα και τι σχεδιάζει για την χρήση και την συντήρησή του...
«Άνοιξη του 2020 μετά τις αρχαιρεσίες του νέου Δ.Σ, για την περίοδο 2020 - 2023 πήραμε ομόφωνα την απόφαση μετά από πρόταση του Δ.Σ. για αγορά λεωφορείου και ίδρυση τμήματος χορευτικού με νέα τροποποίηση του καταστατικού.
Έπειτα από τρία χρόνια προσπάθειας τον Οκτώβριο του 2023 πήραμε το οριστικό ο.κ. για την έκδοση άδειας μετά από την νέα τροποποίηση. Έτσι λοιπόν σήμερα περιμένοντας την τελική απόφαση από το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, ώστε να έρθει το λεωφορείο με την άδεια του στην έδρα του Filippos FC - Πηλωρύγι στον Πενταπλάτανο.
Απασχολούμε τρεις προπονητές στα Τμήματα Υποδομών και δύο προπονητές στην κατηγορία Ανδρών.
Το Λεωφορείο θα είναι 54 θέσεων με φουλ έξτρα δηλ. μαλακά καθίσματα, ζώνες ασφαλείας, βίντεο, WC, κουζίνα, A/C κ.λ.π.
Σκοπός είναι οι ασφαλείς μετακινήσεις των μελών και του ποδοσφαιρικού και του χορευτικού τμήματος για κάθε δραστηριότητα που θα έχουν. Μεταξύ άλλων προτεραιότητα είναι και η πρόσληψη επαγγελματία οδηγού με πλήρη ασφάλιση και ότι προβλέπει αυστηρά η εργατική νομοθεσία μισθολογικά και ασφαλιστικά.
Πηγές εσόδων οι μηνιαίες συνδρομές των μελών, αλλά και τα έσοδα από διάφορες δραστηριότητες του συλλόγου (χοροί, θεατρικές παραστάσεις, κ.α.), από χορηγίες, από δωρεές, κ.λ.π..
Καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και ελπίζουμε άμεσα και στο μέλλον και στην πολύτιμη αρωγή χορηγών, που θα πλαισιώνουν με διαφημίσεις τις πλαϊνές πλευρές του λεωφορείου.
Συνεχίζουμε με την ίδια δύναμη και τον σωστό προγραμματισμό, για το καλύτερο των μελών μας.


Ο πρόεδρος
Μαλαματίδης Μίμης»

Δεν υπάρχουν σχόλια: