Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Καστερίδης Στάθης: «Μήνυμα νίκης και την 2η Κυριακή»

Με κοινό μέλημα την προσφορά και το όραμα για έναν καλύτερο Δήμο Πέλλας, πραγματοποιήθηκε σήμερα η ολομέλεια του συνδυασμού του Καστερίδη “Πέλλα δήμος για όλους”, με τους 313 υποψηφίους με σκοπό την αποτίμηση της μεγάλης νίκης της 1ης Κυριακής και την ολοκλήρωση της επιτυχίας με νίκη στην κρίσιμη εκλογική μάχη του Β’ γύρου.
Ο κ. Καστερίδης ευχαρίστησε ψηφοφόρους και υποψηφίους που βρέθηκαν δίπλα του και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον συνδιασμό και τους κάλεσε να βγουν στην κοινωνία, ενημερώνοντας κάθε συνδημότη μας για το διακύβευμα του Β’ γύρου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας ανέφερε σε σύντομη δήλωσή του: «Η καθαρή πρωτιά στην πρώτη Κυριακή είναι ένα αποτέλεσμα που το αφιερώνουμε στους ψηφοφόρους μας, αλλά και σε όσους πολίτες του Δήμου δεν καταφέραμε να τους πείσουμε. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και τους ζητάμε να επιλέξουν τον συνδυασμό “Πέλλα δήμος για όλους” στον Β’ γύρο γιατί διαθέτουμε και το όραμα, το πρόγραμμα και την εμπειρία να οδηγήσουμε την Πέλλα στη νέα εποχή.
Στη μάχη αυτή καλώ σε συστράτευση όλους τους συνυποψηφίους μου και όλους τους ψηφοφόρους γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Όλοι μαζί θα πάμε τον Δήμο μπροστά»
Αμέσως μετά ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Καστερίδης μαζί με μεγάλη ομάδα υποψηφίων και ψηφοφόρων του, βρέθηκαν στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών όπου συνομίλησαν με πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: