Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Μ.Α. Βαφειοχωρίου - Αλμωπός Αριδαίας (1-2)3-4

Ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι έγινε στο Κιλκίς, όπου ο Αλμωπός έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου για την Γ' Εθνική, αφού κατάφερε να νικήσει τον Μ.Α. Βαφειοχωρίου με σκορ 3-4, παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο. Η αλήθεια είναι ότι κόντεψε να κλωτσήσει την καρδάρα με το γάλα, όταν γρήγορα απώλεσε το πλεονέκτημα των δύο τερμάτων που του έδιναν σαφές προβάδισμα για την νίκη, όταν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ισοφαρίστηκε. Όμως μετά την ισοφάριση από την τοπική ομάδα, ο Αλμωπός αφυπνίστηκε παίρνοντας ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων, με την κατάσταση να μην δείχνει πλέον αναστρέψιμη από τους γηπεδούχους, κι έτσι αναπτέρωσε τις ελπίδες του για άνοδο, έστω κι αν δεν κρατά απόλυτα την τύχη στα πόδια του. 
Αυτό που προέχει για τον Αλμωπό, είναι την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας να κερδίσει το ντέρμπι με τα Νέα Μουδανιά, κάτι που είναι στις δυνατότητές του όπως είχε δείξει στο πρώτο παιχνίδι της Χαλκιδικής, που ήταν πολύ καλύτερος. 
Στο άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου, τα Νέα Μουδανιά νίκησαν τον Αχιλλέα Νεοκάστρου σπάζοντας το αήττητο του και αποσπάστηκαν 5 βαθμούς από τους ισόβαθμους Νεόκαστρο και Αλμωπό. Και οι μαθηματικές ελπίδες για τον Μ.Α. Βαφειοχωρίου εξανεμίστηκαν μετά την σημερινή εντός έδρας ήττα και χρίστηκε αυτόματα αδιάφορος, κομπάρσος και ρυθμιστής παράλληλα του ομίλου, σε περίπτωση που επιλέξει και μπορεί να χτυπήσει συγκεκριμένα παιχνίδια.

Μ.Α. Βαφειοχωρίου - Αλμωπός Αριδαίας 3-4
Π.Ο. Ν.Μουδανιών - Αχιλλέας Νεοκάστρου 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ
Π.Ο. Ν.Μουδανιών 9
Αχιλλέας Νεοκάστρου 4
Αλμωπός Αριδαίας 4
Μ.Α. Βαφειοχωρίου

Μ.Α. ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: