Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ολοταχώς για Πρωτοδικείο

Μετά και τη σημερινή επαναληπτική Γενική Συνέλευση διοικητική λύση δεν προέκυψε, παρά και την καλή διάθεση μελών της απελθούσας, όπως του προέδρου Αλμπάνη Στέφανου και του γενικού γραμματέα Ίμπα Μανώλη, των πρώην μελών της Βασίλη Ζαμιούδη και Κώστα Καραγιάννη, αλλά και κάποιων παρευρισκομένων στην διαδικασία φίλων του συλλόγου, να στηρίξουν τη μία και μοναδική πρόταση διοίκησης με την καταρχήν εγγραφή τους ως μέλη της συλλόγου με την ετήσια συνδρομή των 200€.
Το ότι υπήρξε σημαντικός αριθμός προεγγραφής μελών (γύρω στα 25 μέλη), ήταν το μόνο παρήγορο της σημερινής ΓΣ, αριθμός όμως που δεν στέκεται από μόνος του ικανός να δρομολογήσει τις εξελίξεις για μια διοικητική λύση, αφού καθολική σχεδόν είναι η «αδιαθεσία» και η άρνηση συμμετοχής σε 9μελές ΔΣ από την πλειοψηφία των μελών. Σήμερα παραυρέθηκαν ακόμη λιγότερα μέλη και φίλοι από την πρώτη φορά και η ΓΣ έγινε σε υπαίθριο χώρο καφενείου, πότε να θεωρείται απόλυτα δικαιολογημένος πλέον και ο χαρακτηρισμός, «Ομάδα Καφενείο»!
Η πρόταση μου με κάποιες παραλλαγές πήρε ακόμη μία εβδομαδιαία παράταση μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 31 Μαίου 2013, ώστε να δηλωθεί πλέον όχι μόνο ενδιαφέρον εγγραφής νέων μελών, αλλά κυρίως αποδοχή συμμετοχής των, στο 9μελές ΔΣ. Από τα μέχρι τώρα δηλωμένα εγγεγραμμένα μέλη, ήδη «διαθέσιμοι» με προυποθέσεις για συμμετοχή στο 9μελές είναι ο υπογράφων, ο Βασίλης Ζαμιούδης, ο Ηλίας Ε. Μπουράκης και ο Λάμπης Κ. Ασημακίδης που δεν παρέστει σήμερα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά έχει εκδηλώσει και επισήμως ενδιαφέρον. Εννοείται πως όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να έρθει σε επαφή με κάποιον από τα τέσσερα παραπάνω μέλη.
Αν δούμε ρεαλιστικά πλέον τα περιθώρια που υπάρχουν και την κατάσταση που διαμορφώθηκε, οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες και «μονόδρομο» αποτελεί η "κατάθεση των δελτίων" στο Δήμο κι από κει στο Πρωτοδικείο για προσωρινή διοίκηση μέχρι την εξεύρεση μονιμότερης αν είναι δυνατό λύσης. Φαίνεται ότι μόνο ένα «θαύμα» θα μπορέσει να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη... Όμως ας κρατήσουμε μια τελευταία ελπίδα ζωντανή για τις έξι δύσκολες επόμενες μέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: