Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά φιλικών αγώνων μπάσκετ μεταξύ του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και Ικάρων Γιαννιτσών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε στο "Παλατάκι '. Περισσότερα από 60 παιδιά των Ικάρων αγωνίστηκαν σε τέσσερις ηλικιακούς αγώνες, αγόρια και  κορίτσια γ' δημοτικού μέχρι γ' γυμνασίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα.
Παράλληλα οι μικροί καλαθοσφαιριστές- τριες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και στο τουρνουά 3χ3 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που λάμβανε χώρα στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου,ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους γεμίζοντας ικανοποίηση τους προπονητές τους Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.
Το κερασάκι στην τούρτα όμως ήταν  η φιλοξενία του ΠΑΟΚ και στο βραδυνό παιχνίδι του ΠΑΟΚ και του Παναθηναικού και η παρακολούθηση του από την Ακαδημία των Ικάρων, γεγονός που ενθουσίασε τα παιδιά που μπόρεσαν να θαυμάσουν από κοντά τα μπασκετικά τους ινδάλματα, τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Χαραλαμπίδη, Δέδδα του Πάοκ  καθώς και τους Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή, Σχορτσιανίτη και τους υπόλοιπους αστέρες του Παναθηναικού
Σπότης Νίκος ( Ίκαροι Γιαννιτσών ): "...Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ και τον κύριο Πολυμένη για την φιλοξενία τους , τόσο στο τουρνουά που πήραμε μέρος ,όσο και στον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναικού . Ήταν μια φανταστική εμπειρία για τα παιδιά μας, που χάρηκαν τόσο τα παιχνίδια με  τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ ,όσο και τον αγώνα δύο κορυφαίων ομάδων της χώρας μας...Η ικανοποίησή μας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής γιατί καταφέραμε και να παίξουν και τα 60 παιιδιά και να σημειώσουμε τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες...Συγχαρητήρια σε όλους!!!...".
Σερέτης Θεολόγος : "...Ήταν ένα πραγματικό ημερήσιο μπασκετικό ξεφάντωμα που τα είχε όλα..αγώνες στο "Παλατάκι", τουρνουά 3χ3 και αγώνα Α1 μεταξύ των φιναλίστ των πλέι-οφ...Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τον σύλλογο του ΠΑΟΚ και τους υπευθύνους των Ακαδημιών τους για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία τους και ευελπιστούμε σε ανταπόδοση αυτού του σημαντικύ τουρνουά! Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά μας που έπαιξαν θαραλλέα και με απίστευτη ενέργεια εναντίον τόσου σημαντικού αντιπάλου και πήραν τα εύσημα από όλους που παρακολούθησαν τους αγώνες! Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και αγάπη τη δουλειά μας στην Ακαδημία των Ικάρων Γιαννιτσών.....".
 





Δεν υπάρχουν σχόλια: