Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Οδηγός αστικού λεωφορείου κατέβασε μαθητές από την Πέλλα και ζητούσε εισιτήριο

Σήμερα το πρωί στο δρομολόγιο των 11:15' Γιαννιτσά - Πέλλα, οδηγός αστικού λεωφορείου κατέβασε μαθητές απαιτώντας να κόψουν ειστήριο! Ο λόγος που επικαλέστηκε για να δικαιολογήσει την πράξη του ο οδηγός, ήταν ότι τα παιδιά δεν θα έπρεπε να φύγουν με το λεωφορείο των 11:15', αλλά μ' αυτό των 14:15' όποτε φυσιολογικά τελειώνει και το πρωινό σχολικό ωράριο. 
Η «λεπτομέρεια» που προφανώς εσκεμμένα διέφυγε του οδηγού, είναι ότι αυτή η περίοδος είναι εξεταστική περίοδος και τα παιδιά τελειώνουν πολύ πιο γρήγορα τις σχολικές υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να επιστρέφουν πολύ νωρίτερα από το καθιερωμένο καθημερινά ωράριο. Στην συγκεκριμένη καταγγελία προέβει πατέρας μαθητή, ο οποίος επικοινώνησε τόσο με τους υπεύθυνους στις Αστικές Συγκοινωνίες Γιαννιτσών, όσο και με την περιφέρεια , αλλά δυστυχώς έγινε «μπαλάκι» από διάφορους αρμόδιους και αναρμόδιους, αποφεύγοντας όλοι να καταδικάσουν την ενέργεια και να επιπλήξουν τον οδηγό, ο οποίος είναι «γνωστός» στα καθημερινά δρομολόγια για τις παράδοξες συμπεριφορές; του. Ο πατέρας ισχυρίζεται ότι ο «ασυνείδητος» οδηγός είναι και ιδιοκτήτης αστικού λεωφορείου και αυθαιρετεί συχνά, μην σεβόμενος τις αποφάσεις για δωρεάν μετακίνηση των μαθητών από και προς το σχολείο τους.
Ακόμη κι αν είχε όλο το δίκιο με το μέρος του ο οδηγός, θα έπρεπε να έχει ήδη αντιληφθεί ότι πολλοί γονείς αν δεν είναι και ο ίδιος γονιός, λόγω οικονομικής ανέχειας δυσκολεύονται να δώσουν ακόμη και χαρτζηλίκι για κολατσιό στα παιδιά τους για.το σχολείο, πόσο μάλλον το αντίτιμο ενός εισιτηρίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: