Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε νοσοκομείο το οποίο έκλεισε το 2013!

Ο πρωθυπουργός, βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Πατησίων όπου ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση του 2013 αποφάσισε το κλείσιμό του. Το νοσοκομείο στο οποίο έβαλε «λουκέτο» το 2013 επισκέφτηκε για να επιθεωρήσει την εξέλιξη των εμβολιασμών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός, δίχως ίχνος ντροπής βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Πατησίων όπου ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην κυβέρνηση του 2013 αποφάσισε το κλείσιμο του εν λόγω νοσοκομείου, μιλώντας μάλιστα για ανάγκη οικοδόμησης εμπιστοσύνης με τους πολίτες.
Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εν καιρώ μνημονίων, παρέλαβε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και το παρέδωσε ως μια σύγχρονη μονάδα Υγείας στη υπηρεσία των πολιτών.
Από την πλευρά του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook συγχαίρει την υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ επί ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσάνθη Κισκήρα, «που ήταν εκείνη που άνοιξε και λειτούργησε ξανά το Νοσοκομείο Πατησίων».
«Όσο για εσάς κ. Μητσοτάκη, (και) στην περίπτωση αυτή φανήκατε απλά υποκριτής και σφετεριστής της δουλειάς άλλων!», σχολιάζει ο Π. Πολάκης.
 
Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: