Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τη γιορτή Λαϊκών Αγορών που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Είχε επαφές με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος κ. Γιουτίκα και τον Προέδρο ΔΣ Παραγωγών Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών κ. Δερετζή
Στις εκδηλώσεις για τα 94 χρόνια Λαϊκών Αγορών που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 29 Μαϊου στην Πλατεία Αριστοτέλους παραβρέθηκε ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Ο κ. Θεοδωρίδης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος κ. Γιουτίκα όπου είχανε συνομιλία για θέματα λαικών αγορών και με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Παραγωγών – Επαγγελματιών Λαικών κ. Δερετζή.
Παραγωγοί, έμποροι και πωλητές προσέφεραν μια ημέρα δράσεων με πολλές εκπλήξεις για παιδιά που φοιτούν στα δημοτικά σχολεία ευχαριστώντας με αυτό τον τρόπο τους καταναλωτές για την υποστήριξη στον τομέα τους.
Μάλιστα δόθηκαν δώρα στους παρευρισκομένους όπου μεταξύ των άλλων κέρδισε και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών.
Ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε: «Πρέπει να σταθούμε στο πλευρό των εμπόρων και των παραγωγών του τόπου μας, των οποίων τα ποιοτικά και προσιτά προϊόντα φτάνουν σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια συμβάλλοντας μάλιστα με τις χαμηλές τιμές να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Ως συνδυασμός Πέλλας Μπροστά δεσμευόμαστε ότι θα προχωρήσουμε σε έργα για την αναβάθμισή τους στο Δήμο Μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: