Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Όψιμες Αλήθειες!

Η Κοινωνία σε Κίνηση συγχαίρει τον κ. Μουράτογλου τόσο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Δήμαρχος Έδεσσας, όσο και για την όψιμη ειλικρίνεια που επέδειξε στην πρώτη του εμφάνιση με την ιδιότητα αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 12/5.
Μας είπε λοιπόν ο νέος Δήμαρχος ότι:
Α) Το κτίριο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όχι μόνο δεν έχει ολοκληρωθεί όπως εντέχνως είχε δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση ήδη από το Δεκέμβριο του 2022 αλλά ο εργολάβος πρόκειται να κάνει διακοπή εργασιών λόγω καθυστέρησης στην πληρωμή των λογαριασμών.
Επιπλέον υπάρχει κενό περίπου 75.000 € στη χρηματοδότηση του έργου.
Όσο για τον μηχανολογικό εξοπλισμό του κτιρίου ο οποίος έχει απενταχθεί, ελπίζουμε…
Β) «Κατά την άποψη του, κλειστό γυμναστήριο δεν μπορεί να γίνει εκεί» όπως έδειξε η γεωτεχνική έρευνα την οποία καθώς φαίνεται θα έπρεπε να είχαμε εκπονήσει πριν την ανάθεση των υπόλοιπων μελετών.
Γ) Οι μισές εγγραφές του Τεχνικού Προγράμματος του 2023 καταργούνται γιατί οι αποψιλωμένες υπηρεσίες αδυνατούν να το εκτελέσουν.
Πίσω από τα λεγόμενα του ωστόσο διαφαίνεται η αγωνία της παράταξής του να διαχωρίσει εν όψει εκλογών τη θέση της από αυτήν του απερχόμενου Δημάρχου φορτώνοντας σε αυτόν όλα τα ανομήματα της ως τώρα διοίκησης, υποτιμώντας θλιβερά τη νοημοσύνη των συνδημοτών μας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: