Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ο Δημήτρης Βοσνάκης υποψήφιος με την δημοτική παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση" Έδεσσας

Ο Δημήτρης Βοσνάκης είναι ένας νέος άνθρωπος που στάθηκε δίπλα στο συνδυασμό από τις πρώτες στιγμές της σύστασης του.
Οι επιστημονικές του γνώσεις καθώς είναι απόφοιτος των πολιτικών επιστημών Δ.Π.Θ μου προσέφεραν έναν πολύτιμο συνεργάτη, ο οποίος, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας παρείχε τις γνώσεις του αφειδώς στο νεοσύστατο οργανισμό της Κοινωνίας σε Κίνηση!
Το πτυχίο της Δημοσιογραφίας και η εργασιακή του εμπειρία  σε δημοσιογραφικά μέσα της Έδεσσας και της Θεσσαλονίκης, του έχουν εξασφαλίσει μια στέρεη βάση για μπορεί να αναλύει και να κατανοεί τις ανάγκες και τις προκλήσεις του τόπου και των ανθρώπων του.
Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος με ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης!
Αυτό είναι ένα απαραίτητο εφόδιο που του  εμφύσησε ο πατέρας του, ο Δήμαρχος Χρήστος Βοσνάκης ,ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πόλη μας όχι μόνο για το τεράστιο έργο του, αλλά κυρίως για την έντιμη στάση του στην κοινωνία μας!
Είχα και εγώ την τύχη να δέχομαι τις συμβουλές και τις παρατηρήσεις του, οι οποίες αν και σκληρές πολλές φορές ήταν εντούτοις ειλικρινείς και αυτές που με την τεράστια εμπειρία του ήξερε ότι χρειαζόμουνα για την ουσιαστική εξέλιξη μου! Τον ευχαριστώ για όλα!
Ο Δημήτρης αποφάσισε να ζήσει και να παλέψει στην Έδεσσα.
Ήρθε λοιπόν η ώρα, όλα αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συνδυασμένα με την κατάλληλη γνώση, να τα προσφέρει εκ νέου, αυτή τη φορά στο προσκήνιο, αγωνιζόμενος για τη δημιουργία καλύτερων προοπτικών για τον τόπο του!
Αποτελεί τη συνέχεια μιας ομάδας πανάξιων νεαρών συνεργατών που επικαιροποιεί διαρκώς την Κοινωνία σε Κίνηση αλλά και τους στόχους για ένα σύγχρονο Δήμο!
Καλή αρχή Δημήτρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: