Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους: Στο 200ο εκλογικό τμήμα Γιαννιτσών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υπ. δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης

Στο 200ο εκλογικό Τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, άσκησε στις 12:30 το εκλογικό του δικαίωμα ο Επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέλλα δήμος για όλους» και υπ. Δήμαρχος Πέλλας Καστερίδης Στάθης.
Ο κ. Καστερίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, τα οποία τον διαβεβαίωσαν ότι η εκλογική διαδικασία πραγματοποιείται κανονικά. Επίσης συνομίλησε με ψηφοφόρους οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.
Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα ο κ. Καστερίδης ανέφερε σε σύντομη δήλωσή του: «Σήμερα άσκησα και εγώ με τη σειρά μου το εκλογικό δικαίωμα όπως άλλωστε και κάθε δημότης του Δήμου Πέλλας, στην κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Διαπίστωσα ότι όλα βαίνουν καλώς και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους δικαστικούς αντιπροσώπους, στις εφορευτικές επιτροπές, όσο και στους υπαλλήλους του Δήμου Πέλλας για την άριστη προετοιμασία των εκλογικών διαδικασιών».
Αναφερόμενος στην εκλογική αναμέτρηση ο κ. Καστερίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι δημότες της Πέλλας επιλέγουν ανθρώπους με όραμα, σχέδιο και πρόγραμμα. Επιλέγουν ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου και έχουν τον τρόπο να τα επιλύσουν. Έχω την πεποίθηση ότι σήμερα με την ψήφο τους θα μας δώσουν το σύνθημα να γυρίσουμε σελίδα και να γίνει η Πέλλα δήμος για όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: