Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Καστερίδης: «Σκοπός μας είναι να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε»

Τα καφέ και τα καταστήματα εστίασης του πεζόδρομου των Γιαννιτσών και την περιοχή Αγίου Γεωργίου, επισκέφτηκε σήμερα Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πέλλα δήμος για όλους», Στάθης Καστερίδης, μαζί με πολυάριθμους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Στον κ. Καστερίδη και στους υποψηφίους Συμβούλους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους, και επαγγελματίες της περιοχής για ζητήματα που τους απασχολούν.
«Θέλουμε μια Διοίκηση συλλογική, αποτελεσματική, παραγωγική, ευέλικτη και αποφασιστική στην λήψη αποφάσεων. Σκοπός μας είναι να καταφέρουμε ως νέα Δημοτική Αρχή να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε γιατί οι πολίτες επιζητούν έναν Δήμο ανοιχτό και φιλικό για όλους. Θέλουνε ανοιχτές πόρτες και να ενεργοποιήσουμε επιτέλους όλες τις υγιείς και ανιδιοτελείς δυνάμεις του τόπου μας. Σήμερα και τα Γιαννιτσά δίνουν ένα μήνυμα νίκης και αλλαγής σελίδας». ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Στάθης Καστεριδης μίλησε σε κατοίκους των Αμπελειών για τα τοπικά προβλήματα καθημερινότητας αλλά και για θέματα υποδομών του χωριού.
Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ξεκινάνε οι κεντρικές ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Στάθη Καστερίδη με πρώτο σταθμό τους Γαλατάδες στις 20:30
Το υπόλοιπο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Τρίτη 3/10 – Νέος Μυλότοπος, Τετάρτη 4/10 – Πέλλα, Πέμπτη 5/10 – Γιαννιτσά, Παρασκευή 6/10 – Κρύα Βρύση
















Δεν υπάρχουν σχόλια: