Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Καστερίδης Στάθης: «Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την Αυτοδιοίκηση»

Από τη γενέτειρα του Μέγα Αλέξανδρου την Πέλλα ο υπ. Δήμαρχος Καστερίδης Στάθης έστειλε μήνυμα νίκης στις εκλογές της Κυριακής σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.
Στην ομιλία του, ο κ. Καστερίδης αναφέρθηκε στην ενότητα που επικρατεί στον συνδυασμό "Πέλλα δήμος για όλους". Επίσης, τόνισε την ευρεία αποδοχή που απολαμβάνει η δυνατή ομάδα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων σε όλη την περιοχή του Δήμου. Τέλος, εξέφρασε την προθυμία τους να προχωρήσουν σε μια νέα φάση για το Δήμο, επιδιώκοντας μια αλλαγή προς το καλύτερο.
Ιδιαίτερα τόνισε το πρόγραμμα του όσο αφορά την δημοτική ενότητα Πέλλας, τις προτεραιότητες, τα έργα υποδομής που πρέπει να αλληλεγγύης που θα έχει επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του.
Ο κ. Καστερίδης ανέφερε χαρακτηριστικά:
ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΎΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ....ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΤΕ ΡΟΖ ΟΥΤΕ ΜΠΛΕ . ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΎ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ».
Επόμενος σταθμός των ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Καστερίδη, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής 8ης Οκτωβρίου, είναι τα Γιαννιτσά της Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 21:00.
Ενώ η τελευταία προεκλογική ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/10 στην Κρύα Βρύση στις 21:00



Δεν υπάρχουν σχόλια: