Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Καστερίδης Στάθης: «Exit poll» νίκης η μεγαλειώδης συγκέντρωση των Γιαννιτσών

Exit poll νίκης ήταν η χθεσινή συγκέντρωση του υπ. Δημάρχου Πέλλας Καστερίδη Στάθη στην πλατεία ΕΠΟΝ στα Γιαννιτσά. Ο κ. Καστερίδης με μια εμπνευσμένη ομιλία και μπροστά σε ένα πολυπληθές κοινό αναφέρθηκε στα προβλήματα της πόλης, αλλά επεσήμανε και τις λύσεις που θα δώσει ο συνδυασμός Πέλλα δήμος για όλους μέσα από το μετρήσιμο και αποτελεσματικό πρόγραμμα των 6 προτεραιοτήτων.
Ο υπ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ευρεία αποδοχή που απολαμβάνει η δυνατή ομάδα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων σε όλη την περιοχή του Δήμου. Τέλος, εξέφρασε την προθυμία τους να προχωρήσουν σε μια νέα φάση για το Δήμο, επιδιώκοντας μια αλλαγή προς το καλύτερο.
Ιδιαίτερα τόνισε το πρόγραμμα του όσο αφορά την δημοτική ενότητα Γιαννιτσών, τις προτεραιότητες, τα έργα υποδομής που πρέπει που θα έχει επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του.
Ο κ. Καστερίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα εδώ στα Γιαννιτσά, ανοίγετε την πόρτα του Δήμου Πέλλας σε όλους τους Δημότες και τον κάνετε ένα Δήμο για όλους. Ανεβάζουμε τον Δήμο Πέλλας ψηλά εκεί που ανήκει. Σήμερα είστε εδώ όλοι μαζί στον αγώνα για να κερδίσουμε τα 13 χαμένα χρόνια που πέρασαν για τον τόπο μας». Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε στο έργο με την αντικατάσταση των φωτιστικών με led: «Ήθελαν να πάρουν δάνειο 6.000.000€ δηλαδή έπραξαν αυτό για το οποίο κατήγγειλαν όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές».
Ενώ σε άλλο σημείο τόνισε την αδιαφορία του απερχόμενου δημάρχου για τις κακοποιημένες γυναίκες του δήμου και ανάφερε μέτρα για την υποστήριξη τους.
Η αυλαία των προεκλογικών ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Καστερίδη, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής 8ης Οκτωβρίου, πέφτει σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στην Κρύα Βρύση στις 20:30.



Δεν υπάρχουν σχόλια: