Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΕΚΠΟΙΖΩ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, 10.00-16.00, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

Η ΕΚΠΟΙΖΩ, σας προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα "Ψηφιακή Πολιτειότητα και Νέες Προκλήσεις" (Προπαγάνδα, Ελευθερία του Τύπου και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στους Ψηφιακούς Καιρούς) 
Σας περιμένουμε στο Αμφιθέατρο "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, Γκάζι, Πειραιώς 100, δίπλα στην στάση μετρό, την Δευτέρα 2 Ιουνίου 10.00-16:00.
Διακεκριμένοι ομιλητές, έλληνες και ξένοι από τον ακαδημαϊκό και δημοσιογραφικό χώρο, θα μιλήσουν και θα ανταλλάξουν απόψεις με το κοινό για την ψηφιακή εποχή όπου «δεν έχει πια κανείς που να κρυφτεί», αναφερόμενοι στους κινδύνους που ελλοχεύουν για τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, στην ελευθερία του τύπου και τις νέες προκλήσεις της δημοσιογραφίας, καθώς και στην επίδραση που έχει σε αυτά τα δύο κεφαλαιώδη ζητήματα η καταιγιστική και κατευθυνόμενη καθημερινή 'ενημέρωση'.
Η ημερίδα διοργανώνεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Μ.Α.) «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» (www.qjnt.gr) και η ΕΚΠΟΙΖΩ είναι επιστημονικός συνεργάτης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την Ιστοσελίδα της Ημερίδας www.PressFreedomDay.com, όπου θα βρείτε την πρόσκληση και το αναλυτικό Πρόγραμμα.

Σας περιμένουμε, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην δημιουργία ενός ψηφιακού περιβάλλοντος και μιας πραγματικά ελεύθερης δημοσιογραφίας, με ποιότητα, αντικειμενική ενημέρωση, σεβασμό προς τους πολίτες και τα προσωπικά τους δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: