Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου

Οι συνδημότες μας, έδωσαν την πλειοψηφία στη δημοτική αρχή που κράτησε σταθερά το τιμόνι αυτού του δήμου στις πιο δύσκολες μέρες της οικονομικής κρίσης. Μας έδωσαν την εντολή να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το Δήμο Πέλλας, μας εμπιστεύθηκαν τη διοίκηση του Δήμου και μας ζητούν να εγγυηθούμε ότι αυτή η διοίκηση θα συνεχίσει να είναι δίκαιη, αποτελεσματική και με σαφή αναπτυξιακή κατεύθυνση. Η χθεσινή νίκη ανήκει σε όλους τους απλούς πολίτες του Δήμου.
Χθες νίκησε η Πέλλα. Νίκησε η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η ποιότητα, η εργατικότητα!
Είμαι βέβαιος ότι και οι συνδημότες που ψήφισαν άλλους συνδυασμούς έχουν την ίδια προσδοκία από εμάς. Ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, με διαφάνεια και ουσιαστικό διάλογο και κυρίως με ουσιαστικό έργο και με προτεραιότητα την αγροτική και την τουριστική μας ανάπτυξη.
Σήμερα ο Δήμος Πέλλας κάνει ένα βήμα προς το μέλλον του! Και θα πετύχει γιατί είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας και είμαστε ανοιχτοί στις ιδέες και τη διάθεση προσφοράς όλων των δημοτών!
Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου, ευχαριστώ τους φίλους και τις φίλες
που μας στήριξαν με την αγάπη και την ψήφο τους, ευχαριστώ όλους τους δημότες που συμμετείχαν στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία των εκλογών με πολιτισμένο και ώριμο τρόπο.
Τώρα έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά.
Η Πέλλα του μέλλοντος μας περιμένει.

Γρηγόρης Σωτ. Στάμκος
Δήμαρχος Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: