Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους κατοίκους της Πέλλας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ανθρωπιστική βοήθεια που μαζεύτηκε στο Τουριστικό Περίπτερο Πέλλας είχε απόλυτη επιτυχια!!! 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον αντιδήμαρχο Πέλλας, κ. Νίκο Σαμόπουλο, για την παραχώρηση του Τουριστικού Περιπτέρου Πέλλας, την εταιρεία Family Supermarket για την μεγάλη βοήθεια σε τρόφιμα. 
Επίσης ευχαριστούμε όλους τους συναθρώπους και δημότες Πέλλαs που στήριξαν αυτή την μεγάλη προσπάθεια τον κ. Θανάση Δαμιανίδη για την παραχώρηση φορτηγού αυτοκινήτου για την μεταφορά της ανθρωπιστικής βοηθιας 730 κιλών από το Τουριστικό Περίπτερο Πέλλας προς τον Ερυθρό Σταυρό Θεσσαλονίκης όπως και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΠΑΟΚ Γιαννιτσών "Το Πατριαρχείο" για την μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών. 
Η ανθρωπιστική βοήθεια που συγεντρώθηκε, στάλθηκε σήμερα Παρασκευή 30/5/2014 στον Ερυθρό Σταυρό Θεσσαλονίκης και από εκεί με τελικό προορισμό τουs πληγέντες της βιβλικής καταστροφής στην Σερβία. 
Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για την συμπαράσταση, στήριξη και βοηθεια στον δοκιμαζόμενο από τις πλημμύρες αδελφό Σερβικό λαό 

Με μεγάλη ικανοποίηση και εγκάρδιες ευχαριστίες
Κώστας & Νάντα Παπανικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: