Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αίτημα επανακαταμέτρησης και ελέγχου των άκυρων ψηφοδελτίων από την "Δημοτική Ενότητα" στο Δήμο Πέλλας

Η διαφορά των 295 ψηφοδελτίων μεταξύ των δύο Συνδυασμών που αναμετρήθηκαν στο β γύρο των δημοτικών εκλογών στο δήμο Πέλλας, σε συνάρτηση με τα 1.913 άκυρα ψηφοδέλτια που μετρήθηκαν στις κάλπες, οδήγησαν τον επικεφαλής του Συνδυασμού "Δημοτική Ενότητα" Νίκο Παπανικολάου στην υποβολή ένστασης κατά του αποτελέσματος, ζητώντας την εκ νέου καταμέτρηση των άκυρων ψηφοδελτίων παρουσία εκπροσώπων από τους δύο ενδιαφερόμενους Συνδυασμούς. 
Η ένσταση υποβλήθηκε στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών με την διαδικασία να είναι χρονοβόρα και να καθυστερεί την άμεση λήψη και έκδοση απόφασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ολομέλεια του Δικαστηρίου θα συνεδριάσει για την έκδοση της τελικής απόφασης ανακήρυξης του νικητή των εκλογών και της κατανομής των εδρών, στις 10 Ιουνίου, οπότε συμπεραίνεται ότι η απόφαση θα καθαρογραφεί λογικά την επόμενη μέρα 11 Ιουνίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΕ ΕΝΣΤΑΣΗ. ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟ...