Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Απάντηση του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ 2020 στις ύβρεις του κ. Παπανικολάου

Ο Δήμος Πέλλας νίκησε χθες! Όχι μόνο γιατί εξέλεξε τη δημοτική αρχή που ξεχρέωσε και νοικοκύρεψε τα κατάλοιπα του παρελθόντος αλλά κυρίως γιατί οι δημότες της ψήφισαν δημοκρατικά και ώριμα. Η κατά πλειοψηφία επιλογή τους επιβεβαιώθηκε και τη δεύτερη Κυριακή και μετατράπηκε σε εντολή διοίκησης και προόδου.

Σε πλήρη αντίθεση με τον τύπο και την ουσία της δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας βρέθηκε δυστυχώς ο επικεφαλής του δεύτερου σε ψήφους συνδυασμού.
Κατώτερος από τις περιστάσεις, ο κύριος Παπανικολάου με τις αντιδράσεις του ντροπιάζει τον τόπο μας και τους δημότες που τον ψήφισαν. Εξευτελίζει τη δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την ιστορία του Δήμου που τον εξέθρεψε και τον ανέδειξε.
Σε δηλώσεις του για το αποτέλεσμα μίλησε για χούντα στο Δήμο και αποκάλεσε εαυτόν δήμαρχο Γιαννιτσών! Αποκάλυψε έτσι το πόσο αμετανόητα προσκολλημένος είναι στο άθλιο παρελθόν που κόντεψε να καταστρέψει ολόκληρη τη χώρα.

Αν μίλησε υπό το κράτος της απογοήτευσης, δεν είναι πολιτικός άντρας και πρέπει να παραιτηθεί από κάθε προσδοκία να ξανασυμμετάσχει στα κοινά. Αν μίλησε ψύχραιμα, τότε είναι επικίνδυνος, διχαστικός, υπονομευτής του δημοκρατικού κλίματος και της κοινωνικής συνοχής, ανάξιος να διαχειριστεί τον εαυτό του και να τιμήσει τους ανθρώπους που προσπάθησαν μαζί του! Η αναξιοπρέπει του πολιτικού δεν είναι απλή υπόθεση... βλάπτει σοβαρά τη δημοκρατία!

Ο Δήμος Πέλλας έχει Δήμαρχο και πολλή δουλειά μπροστά του. Οι υβριστές, οι κατ’ επάγγελμα προοδευτικοί, οι δήθεν φίλοι του λαού με τα δανεικά λεφτά και τα μεγάλα λόγια θα μπουν στο προσφιλές τους χρονοντούλαπο. Για να αφήσουν ήσυχους τους υπόλοιπους να κάνουν με πρόγραμμα και συναίνεση ό,τι χρειάζεται για να πάμε μπροστά!

Γραφείο Τύπου
ΠΕΛΛΑ 2020

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΣΑΙΝΙΑ" ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΡΕ ΣΤΑΜΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ- ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΝΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΕΞΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

MA TETOIA MIKΡΟΨΥΧΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΗΤΗΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΗΘΟΣ ......