Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Να τους αλλάξουμε τον αδόξαστο

Ποιον ωφελεί η δημοσιοποίηση των δημοσκοπικών αποτελεσμάτων σύμφωνα με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται αρκετές μονάδες της ΝΔ; Μόνο το συγκυβερνών κόμμα το οποίο παρουσιάζει χαμηλή συσπείρωση και επιστρατεύει το φόβο της μεγάλης ήττας και της ανατροπής προκειμένου να οδηγήσει τους οπαδούς του στην κάλπη. Ο φόβος αυτός πολλαπλασιάζεται από δηλώσεις του Σόιμπλε και άλλων για δήθεν "περιπέτειες" και σχέδιο β αν νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ! 
Κι αυτό όταν είναι γνωστό ότι οι Ευρωεκλογές αφορούν το ευρωκοινοβούλιο και όχι το εθνικό κοινοβούλιο. Δεν "ρίχνουν" δηλαδή την κυβέρνηση. Παρόλα αυτά, οι εκβιασμοί των εκλογέων καλά κρατούν. Ακόμα και οι "Οίκοι Αξιολόγησης" μπήκαν στο παιγνίδι της κατατρομοκράτησης των ψηφορόρων οι οποιοι θα ψηφίσουν κυριολεκτικά με το πιστόλι στον κρόταφο! Αλλά και το μήνυμα των εκλογών θα αλλοιωθεί την Κυριακή το βράδυ. 
Ο τρόπος έχει καταστεί πλέον ρουτίνα. Αρχικά θα βγουν τα "έξιτ πολς" που θα παρουσιάζουν το ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με επτά μονάδες, αλλά στη συνέχεια η διαφορά θα μειωθεί στη μία μονάδα, εμφανίζοντας έτσι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι το... ηττημένο. 
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, τι κάνουμε; Δεν σκιαζόμαστε και τους αλλάζουμε τον αδόξαστο. Ψηφίζουμε μαζικά ΣΥΡΙΖΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: