Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Η αγορά πρέπει να κερδίσει τη μάχη της επόμενης μέρας

Περιοδεία στην αγορά των Γιαννιτσών από τα μέλη της ΟΜ Γιαννιτσών
Συνεχίζονται οι δράσεις υποστήριξης και ενημέρωσης της αγοράς μέσα από το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι 2», το επικαιροποιημένο οικονομικό πρόγραμμα σημαντικών μέτρων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
Σήμερα Σάββατο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με την Βουλευτή Πέλλας Θοδώρα Τζάκρη, τον Συντονιστή της ΟΜ Γιαννιτσών Κώστα Μπαλτζή και συντρόφους από τις οργανώσεις του νομού, βρέθηκε στην αγορά της πόλης και συνομίλησε με εργαζόμενους και καταστηματάρχες, ενώ μοίρασε ενημερωτικό υλικό με την πρότασή μας.
Εργαζόμενοι και επαγγελματίες μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά και για το τι ζητούν ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη της επόμενης μέρας. Η βουλευτής Πέλλας και τα υπόλοιπα μέλη ενημέρωσαν, συζήτησαν και απάντησαν σε ερωτήσεις των καταστηματαρχών και των πολιτών, κάτι που έγινε δεκτό με θετικές αντιδράσεις.
Μέσα από τις προτάσεις μας μιλάμε ανοιχτά και αδιαμεσολάβητα με την κοινωνία. Διαμορφώνουμε τις ανάγκες των ανθρώπων της αγοράς με υπευθυνότητα έχονταςστο επίκεντρο της προσοχής μας τους πολλούς και τους
πιο ευάλωτους. Απορρίπτουμε την ακραία νεοφιλελεύθερη λογική που υιοθετεί η κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία αντιμετωπίζει την κρίση ως ευκαιρία για την έξωση από την αγορά των μικρών και μεσαίων. Μένουμε σταθεροί στον αγώνα για προστασία των δικαιωμάτων και του μεροκάματου των εργαζομένων. Μαζί μπορούμε να μείνουμε όρθιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: