Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

«Αυτοί που ξεγελάστηκαν φταίγανε κατ’ ουσία»

Όταν ο μακαρίτης Επστάιν, προαγωγός ανηλίκων, δισεκατομμυριούχος τραπεζίτης, χρηματιστής, φίλος του Κλίντον και του Τραμπ, έστηνε τη «βιομηχανία» του στην οποία ήταν βουτηγμένες μέχρι τον λαιμό η επιχειρηματική και η πολιτική ελίτ των ΗΠΑ, βασιλικών οίκων μη εξαιρουμένων, οι μετέχοντες σε αυτή είχαν… εξαπατηθεί.
Προφανώς όταν ο Τραμπ μετέτρεπε τον απροσχημάτιστο μισογυνισμό και σεξισμό του σε ένα ακόμα «αντισυστημικό» (!) χαρτί, οι οικονομικοί, μιντιακοί και πολιτικοί του συνδαιτυμόνες είχαν… εξαπατηθεί.
Όταν οι παράγοντες της E.E. έδιναν το χέρι τους στις Συνόδους Κορυφής στον Μπερλουσκόνι των πάρτι «μπούνγκα – μπούνγκα» και των τηλεοπτικών σόου «χοντρά λεφτά – χοντρά βυζιά», είχαν… εξαπατηθεί.
Όταν το ολλανδικό Εφετείο προχώρησε στην άρση της απαγόρευσης της διαβόητης οργάνωσης των Ολλανδών παιδεραστών Martijn, που αρχικά τέθηκε εκτός νόμου αλλά στη συνέχεια εθεωρήθη ότι δεν αποτελεί άμεση απειλή για την ασφάλεια της κοινωνίας, προφανώς οι δικαστές… εξαπατήθηκαν.
Όταν ανοίγεις το ίντερνετ και παρακολουθείς πως η κραταιά βιομηχανία του σεξοτουρισμού απευθύνεται σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς εντιμότατους πολίτες διαφημίζοντας ότι «αν ψάχνεις για σεξοτουρισμό, αν θέλεις ένα καλό πήδημα, είσαι στο σωστό μέρος!», όπου το σωστό μέρος με την παιδική πραμάτεια φτάνει από Ταϊλάνδη, Φιλιππίνες και­ Ινδονησία μέχρι Ινδία, Βραζιλία, Σρι Λάνκα αλλά και ευρωπαϊκά εδάφη, διαπιστώνεις, ταυτόχρονα, ότι οι κήνσορες του «πνεύμα και ηθική» έχουν… εξαπατηθεί. 
Όταν ψάχνεις να βρεις αν υπάρχει τέλος σε αυτό τον βούρκο της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στην Καθολική Εκκλησία, εκεί πια κι αν αντιλαμβάνεσαι ότι ακόμα και ο Θεός έχει… εξαπατηθεί.
Πώς το έλεγε ο Μανώλης Ρασούλης σε εκείνο τον στίχο του; Α, ναι: «Κακοί ντυθήκανε καλοί και πιάσαν εξουσία. Αυτοί που ξεγελάστηκαν φταίγανε κατ’ ουσία».

Νίκος Μπογιόπουλος
Πηγή: Realnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: