Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Ο Βασίλης Οικονόμου υποψήφιος στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ

Ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου έβαλε υποψηφιότητα στις εκλογές του ΣΕΓΑΣ. Ο Βασίλης Οικονόμου θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του ΣΕΓΑΣ, καθώς ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει χαρακτηριστικά το εξής:
«Τριάντα έξι χρόνια με χωρίζουν από αυτό το σκάμμα στην Δράμα όταν κέρδισα τους Πανελλήνιους Παίδων στο Τριπλούν. Σήμερα παρακολουθώ τον Αννίβα και τον Ρωμανό να δίνουν τον δικό τους ωραίο αγώνα στον κλασικό αθλητισμό, χωρίς να αφήνουν το διάβασμα και τις σπουδές τους.
Η υποχρέωσή μου απέναντι στα παιδιά μας, σε όλους τους νέους αθλητές, για ένα καλύτερο μέλλον του ελληνικού στίβου, όρισε την απόφασή μου για δράση και συμμετοχή.
Άλλωστε ο στίβος είναι η μεγάλη μου αγάπη. Γι αυτό θέτω υποψηφιότητα ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ. Στόχος μου να συνεισφέρω με την εμπειρία μου, τις γνώσεις μου και τις αξίες που υπηρετώ σε ένα νέο και δημιουργικό κύκλο υπό την ηγεσία της Ολυμπιονίκης και φίλης μου, Τασούλας Κελεσίδου.
Μαζί με ένα πλήθος ικανών και άξιων συνεργατών και τη αξιοποίηση όλων των ανθρώπων του ελληνικού στίβου θέλουμε να σχεδιάσουμε και να πετύχουμε την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού.
Η μόνη προσωπική μου δέσμευση σε αυτή τη προσπάθεια είναι ότι ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου θα υπηρετήσω την ιδέα της διεκδίκησης μιας μεγάλης διοργάνωσης στην Μακεδονία μας, των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Στίβου το 2028, στην Θεσσαλονίκη!
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους πιστεύοντας βαθιά ότι αξίζει τον κόπο να θέσουμε τον εαυτό μας στην υπηρεσία ενός οράματος που θα αναγεννήσει τον Κλασικό Αθλητισμό της πατρίδα μας!».
 
Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: