Καλωσορίσατε στο @P e l l a - Το επώνυμο blog της Πέλλας

Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

“Λουκέτο” πάλι από Χαρδαλιά σε Football League, Γ’ Εθνική και ερασιτεχνικό αθλητισμό!

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων για τα νέα μέτρα σταματούν για τις επόμενες δύο εβδομάδες τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για τα οποία είχε δοθεί άδειας επανεκκίνησης.
Νέο λουκέτο στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό φέρνουν τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση κατά της διασποράς του κορονοϊού και στην Football League, μάλιστα…!!!
Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συνεχιστούν μόνο τα πρωταθλήματα της Super League, Super League 2, Basket League και Volley League.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που είχαν επανεκκινήσει τις προηγούμενες εβδομάδες ή θα το έκαναν το προσεχές διάστημα ξαναμπαίνουν στον πάγο. Υπενθυμίζουμε ότι είχαν ξαναρχίσει τα πρωταθλήματα της Volley League γυναικών, Α1 πόλο ανδρών, Α Εθνική πόλο γυναικών καθώς και η Handball Premier.
Το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ισχύει πλέον και πάλι η απαγόρευση των ομαδικών τους προπονήσεων, οπότε πάμε πια προς οριστική τους αναβολή…
Πάντως, σε επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγο με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο μας ενημέρωσε πως αύριο το πρωί η Λίγκα θα έχει αναλυτική ενημέρωση από τον Υφυπουργό και την ΓΓΑ...
 
Πηγή: sportstonoto.gr
 
Την σημερινή δυσάρεστη εξέλιξη την είχαμε ήδη επισημάνει σήμερα σε ανάρτηση με αφορμή την αποδοχή των ομάδων της Γ Εθνικής, στην αυθαίρετη κι εντελώς ανεδαφική πρόσκληση της πολιτείας να κατέβουν να αγωνιστούν Απρίλη μήνα, με την Covid-19 να καλπάζει! Για να υπάρχει κι ένα μέτρο αναφοράς, με το πλέον πασιφανές, που δοκιμάζει ακόμη και την πιο ψύχραιμη κοινή ανθρώπινη λογική, όταν «παστώνουν» τα παιδιά σε 25άρες και πλέον σχολικές αίθουσες και δεν τα επιτρέπουν να γυμνάζονται σε τεράστιους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους και με μικρότερα τμήματα, μην ψάχνεις να βρεις τι άλλο μπορεί να φταίει εκτός από την ανικανότητα και την παντελή άγνοια των ειδικών, των υπευθύνων και αρμοδίων... Οι ανόητες και επιπόλαιες αποφάσεις για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και γενικότερα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δεν θα μπορούσαν να μην βγαίνουν από τα χείλη το ίδιο ή και περισσότερο ερασιτεχνών, αλλά πιο πρόχειρων και επικίνδυνων... διαχειριστών, όπως είναι αυτοί σήμερα που νομίζουν ότι κυβερνούν και δυστυχώς διαχειρίζονται τις τύχες και τις ζωές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: