Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Ο Γιάννης Σηφάκης πλήρωσε το εξοδολόγιο διαιτησίας του αγώνα Αερωπός ManDynamic - ΠΑΟΚ. Το ευχαριστήριο του Συλλόγου

Ίσως να μην έπρεπε να αποτελεί είδηση μια τέτοια κίνηση από ένα πολιτικό, δυστυχώς όμως με τα μέχρι σήμερα δεδομένα της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας και ιδιαίτερα της περιοχής μας, είναι... Ο πρώην βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννης Σηφάκης, αντιλαμβανόμενος την οικονομική ασφυξία που έχουν περιέλθει οι αθλητικοί σύλλογοι, τόσο πριν, όσο πολύ περισσότερο κατά την διάρκεια της πανδημίας, προέβη σε μια σημαντική συμβολική και ουσιαστική κίνηση...
Ο πρώην βουλευτής Πέλλας που αποδεικνύει έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια το ενδιαφέρον του, αφού επανειλημμένα από το 2014 μέχρι και σήμερα έχει στηρίξει οικονομικά τον Αερωπό Έδεσσας σε δύσκολες στιγμές, βοηθώντας την ομάδα να λειτουργεί ομαλά και να διαγράφει κάθε χρόνο σπουδαίες πορείες στο ελληνικό χάντμπολ, ανέλαβε και πλήρωσε τα έξοδα διαιτησίας του αγώνα Handball Premier Αερωπός ManDynamic - ΠΑΟΚ. Τέτοιες ενέργειες που τιμούν και τον ίδιο, δίνουν το φωτεινό παράδειγμα και στηρίζουν έμπρακτα τον αθλητισμό της περιοχής μας.
To ευχαριστήριο του συλλόγου
«Το Δ.Σ. οι αθλητές και το προπονητικό "τιμ" του Αερωπού ManDynamic, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ το πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ και πιστό φίλο της ομάδας Γιάννη Σηφάκη για την γενναιόδωρη κίνησή του να πληρώσει προσωπικά το εξοδολόγιο διαιτησίας του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.
Ήταν άλλη μια έμπρακτη χειρονομία στήριξης από μέρους του κ. Σηφάκη, στην προσπάθειά μας να σταθούμε όρθιοι σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία της πανδημίας και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού χάντμπολ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: