Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Φιλικός Αγώνας: ΠΑΟΚ Δυτικού - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (1-1)3-5

Σ' ένα πλούσιο σε φάσεις και γκολ φιλικό παιχνίδι, ΠΑΟΚ και Μέγας Αλέξανδρος αποζημίωσαν τους φιλάθλους (κυρίως των γηπεδούχων) που βρέθηκαν στις εξέδρες του δημοτικού γηπέδου του Δυτικού. 
Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν τον πλήρη έλεγχο, την υπεροχή και την παράσταση νίκης σε ολόκληρη την αναμέτρηση, όμως η μαχητικότητα και το ισχυρό κίνητρο της καλής παρουσίας των γηπεδούχων απέναντι σ' έναν ανώτερο αντίπαλο, στάθηκαν ικανά να την κάνουν αρκετά ενδιαφέρουσα μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πιο ορθολογικό και το σκορ έτσι κρατήθηκε χαμηλά και ισόπαλο παρά τις ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες, με την μερίδα του λέοντος από την πλευρά της Πέλλας. Στο δεύτερο η γρήγορη ανατροπή του σκορ από τους γηπεδούχους, άνοιξε το ρυθμό και τους χώρους στο γήπεδο, με αποτέλεσμα και οι φάσεις να πολλαπλασιαστούν και μοιραία και τα τέρματα του αγώνα.
Για τους νικητές του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας σκόραραν οι Μήτκας (2) και Νινιατσούδης (το καλύτερο του αγώνα με τεχνικό σουτ εκτός περιοχής!) και δύο αμυντικοί του Δυτικού με αυτογκόλ σε προσπάθειες των Μακρίδη και Μήτκα.
Για την Πέλλα που υπό κανονικές συνθήκες είχε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος βάση προγράμματος με την ΑΕΚ Καρυώτισσας... λίγο οι πολλές και σημαντικές απουσίες, λίγο το παράδοξο της ενδεκάδας με αρκετούς ποδοσφαιριστές που ελάχιστες φορές βρέθηκαν μαζί σε επίσημο αλλά και φιλικό παιχνίδι φέτος και λίγο κάποια ίχνη υπεροψίας και έπαρσης ότι η διαφορά των κατηγοριών θα αποδώσει από μόνη της ένα εύκολο απόγευμα και μια ευρεία νίκη, συνετέλεσαν σε μια μέτρια απόδοση, επιπόλαια λάθη και ενέργειες, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στο τέλος.
Το Δυτικό έδειξε να έχει μια ανταγωνιστική για την κατηγορία του ομάδα, όμως υστερώντας σε βάθος, άγνωστο να προβλέψει κανείς πως θα ανταπεξέλθει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Αγωνίστηκαν για την Πέλλα: Μπρατσούδης, Πιτσάρης, Λαμπρούδης, Σαββουλίδης, Αλμπάνης, Μακρίδης, Νινιατσούδης, Τζιότζιος, Μήτκας, Τσίζμας, Κωνσταντινίδης, Βασιλάς, Ζηματίκας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: