Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ο Απόστολος Φάκκας νέος πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Ο Απόστολος Φάκκας αναλαμβάνει νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.), μετά από σχετική πρόταση του Δημάρχου Γρηγορίου Στάμκου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά τον πρόσφατο ορισμό του απερχόμενου προέδρου της Επιχείρησης, Αθανασίου Επιτροπάκη, ως Αντιδημάρχου Οικονομικών στο Δήμο Πέλλας.
Δήλωση του Απόστολου Φάκκα
Ο νέος πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. με την ανάληψη των καθηκόντων του έκανε την εξής δήλωση:
«Η εμπιστοσύνη του Δημάρχου Γρηγορίου Στάμκου στο πρόσωπό μου με την ανάθεση της διαχείρισης των πολιτιστικών και κοινωνικών θεμάτων του Δήμου μας, είναι ιδιαίτερα τιμητική. Η συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι καιροί, λόγω της πανδημίας, απρόβλεπτοι. Εμείς όμως συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα που επιδείξαμε και τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό θα οικοδομηθεί πάνω στην άψογη συνεργασία που θα συνεχίσω να έχω με τους συνεργάτες της επιχείρησης και τα μέλη του Δ.Σ. και με ακλόνητη την πεποίθηση ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο για να ανταποκριθώ με επιτυχία στα καθήκοντά μου. Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη».
Ο Απόστολος Φάκκας επιστρέφει σε ένα αξίωμα και μια θέση που γνωρίζει πολύ καλά, καθώς θήτευσε με επιτυχία ως πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και στο διάστημα από 1/7/2016 μέχρι 30/9/2019 και η παρουσία του το διάστημα αυτό στα πολιτιστικά και κοινωνικά ζητήματα του Δήμου Πέλλας κρίθηκε με θετικό πρόσημο.
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. παραμένουν ως έχουν:
Αντιπρόεδρος: Ζαφειρίου Ιωάννα.
Μέλη: Πασσαλής Χρήστος, Χριστοφορίδης Δημήτρης, Στεφανίδης Αναστάσιος, Λάζου Γεωργία, Λούσπα Ερασμία, Ασλανίδης Απόστολος, Κετίκογλου Ιωάννης, Γκιργκινούδη Ελένη, Σαββίδου Άννα Μαρία (εκπρόσωπος εργαζομένων).

Δεν υπάρχουν σχόλια: