Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων και οι βαθμολογίες

Υπό την σκιά της έντονης τελευταίας φημολογίας περί αποχωρήσεων ομάδων από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας, διεξήχθη σήμερα το δεύτερο μέρος της 6ης αγωνιστικής. Θεωρητικά, σε ότι αφορά τον 1ο όμιλο, ως έκπληξη λογίζεται η ισοπαλία της Σωσάνδρας στην γειτονική Δωροθέα παρά τον χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι της αναμέτρησης, ενώ η έτερη ομάδα-μνηστήρας για την πρώτη θέση του ομίλου το Νησί, με νίκη στην εκπνοή, την εκμεταλλεύθηκε δεόντως. Πιο φυσιολογικά τα αποτελέσματα στον 2ο όμιλο, έστω κι αν το μέγεθος της ήττας του Μανδάλου στο Μελίσσι προφανώς, ακούγεται και κάθεται κάπως βαρύ για τους φιλοξενούμενους για ένα κατ' ευφημισμόν ντέρμπι.
Τα Άθυρα στην Α' Ερασιτεχνική επέστρεψαν από το «καναβάτσο», χωρίς όμως να καταφέρουν την απόλυτη ανατροπή και αρκέστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας. Το Παλαίφυτο στην μάχη της κορυφής, έκανε επίδειξη δύναμης εκτός έδρας, επί του ουραγού και αδύναμου Ριζοχωρίου. 
Για την Β' Ερασιτεχνική τέλος κλείνοντας τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού, η Νέα Πέλλα άντεξε μόνο ένα ημίχρονο στην έδρας της πρωτοπόρου Κρύας Βρύσης και μοιραία γνώρισε ακόμη μία βαριά εκτός έδρας ήττα.
Στην Γ' Εθνική και τον 2ο όμιλο, μόνο η Θύελλα Σαρακηνών από τις ομάδες του νομού που συμμετέχουν σ' αυτόν συνέχισε την αγωνιστική της άνοδο, με πολύτιμη ισοπαλία αυτή τη φορά στην ισχυρή έδρα της Μηχανιώνας, με τον Α.Σ. Γιαννιτσά να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα στην εκπνοή από τον Μ.Α. Τρικάλων Ημαθίας.
Ο Αλμωπός για την SL 2 αν και πάλεψε στην Ξάνθη, δεν κατάφερε να πάρει τίποτα βαθμολογικά από το παιχνίδι. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες: 

ΚΥ-28.11.2021
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 6η αγωνιστική
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 0-0
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 6η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 0-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 4-0
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 4-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 6η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1-0
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 3-1
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ 2-2
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 0-7

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 6η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-1
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 6η αγωνιστική
ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-4
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ 4-1

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 6η αγωνιστική
Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ 0-1
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 0-0
 
SUPER LEAGUE 2 - Α' ΟΜΙΛΟΣ 5η αγωνιστική
Α.Ο. ΞΑΝΘΗ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2-0
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: