Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Διπλό και πρόκριση στην Δράμα για την Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας

Σπουδαίο διπλό συνοδευόμενο με καλή απόδοση για την Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας, που αντιμετώπισε σήμερα το μεσημέρι την αντίστοιχη της ΕΠΣ Δράμας στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Δράμας "Νικοτσάρας", για την φάση των 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Η ΕΠΣ Πέλλας προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Χατζηδιαμαντή (10') και το κράτησε σθεναρά το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα, ακόμη κι όταν χρειάστηκε αρχικά ο νεαρός τερματοφύλακας Κάππας να αποκρούσει εντυπωσιακά εκτέλεση πέναλτι των γηπεδούχων με τον Κοντρόπουλο είκοσι λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης, αλλά κι λίγο αργότερα όταν αναγκάστηκε να αγωνιστεί στο τελευταίο 10λεπτο με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Παντικίδη.
ΕΠΣ Πέλλας: Κάππας, Λιάσιος (64΄ Τζιότζιος), Γκόγκος, Παντικίδης, Αλμαλής, Καραμήτσος (82΄ Μπόλας), Σωμαράκης, Μπάλλας, Χατζηδιαμαντής, Κιόρτσης (55΄ Γραμματικού), Καψάλης.
Στην επόμενη φάση αυτή των 8 καλύτερων ομάδων της διοργάνωσης, η ΕΠΣ Πέλλας θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Καβάλας, η οποία κέρδισε μέσα στο Αγρίνιο την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με σκορ 2-0. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: