Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Γιώργος Βασιλειάδης, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Β' Θεσσαλονίκης

Γιώργος Βασιλειάδης, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Β' Θεσσαλονίκης.
Λίγα λόγια για το ποιος είμαι.Γεννήθηκα στη Βέροια Ημαθίας το 1979 και μεγάλωσα στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής μου.
Αποφοίτησα από το Τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και έχω παρακολουθήσει Σεμινάρια Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή και την Εκπαίδευση Ενηλίκων. Σήμερα φοιτώ στο Μεταπτυχιακό Τμήμα της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α.Π. με τίτλο “Σπουδές στην Αγωγή”.
Από το 2005 εργάζομαι στη Δημόσια Εκπαίδευση. Έχω εργαστεί σε μονάδες Ειδικής Αγωγής του Νομού Πέλλας καθώς και στο ΚΕΔΔΥ (σημερινά ΚΕΔΑΣΥ) του Νομού Ξάνθης. Έχω επίσης εργαστεί σε Σχολικές Μονάδες μειονοτικών περιοχών του Νομού Ξάνθης. Κατά τα Ακαδημαϊκά Έτη 2019-2020 και 2020-2021 εργάστηκα ως Εκπαιδευτής Ενηλικών στο Σ.Δ.Ε. Διαβατών (Σχολείο της Φυλακής). Σήμερα εργάζομαι στο 8ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης (Σχολικό Συγκρότημα Ευκλείδης), το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα Σχολικά Συγκροτήματα της Β. Ελλάδας. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Σχολείου Αλληλεγγύης Ξάνθης.
Από το πρώτο έτος της φοίτησης μου στο Πανεπιστήμιο υπήρξα μέλος και κατόπιν Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματός μου. Στην συνέχεια ως εργαζόμενος εκλέχθηκα μέλος, Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης καθώς και Γραμματέας του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ξάνθης. Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη εκλέχθηκα μέλος, Ταμίας και Γραμματέας της Ε΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Θεσσαλονίκης. Από το 2017-2022 υπηρέτησα ως μέλος του Γενικού Συμβουλίου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ο.Θ. (Ένωση Δημοσίων Οργανισμών Θεσσαλονίκης). Το 2019 συμμετείχα στις Περιφερειακές Εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία με την παράταξη “Κοιτάμε Μπροστά”. Σήμερα είμαι μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Είμαι παντρεμένος και έχω μία κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: