Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Καστερίδης: «Δώστε μας δύναμη να παλέψουμε για τον Δήμο»

Την περιοχή της Εγνατίας στα Γιαννιτσά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών, επισκέφτηκε σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πέλλα δήμος για όλους», Στάθης Καστερίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Στον κ. Καστερίδη και στους υποψηφίους Συμβούλους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους, εμπόρους και επαγγελματίες της περιοχής για τοπικά ζητήματα καθημερινότητας. Παράλληλα συνομίλησε και συνεχάρη τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γιαννιτσών για τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν εφέτος σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
«Αλλαγή σελίδας στον Δήμο σημαίνει ενασχόληση και ουσιαστική προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων. Σημαίνει όμως και συνεργασία με όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες που βρίσκονται στο Δήμο, όπως και στα θέματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και του πολύπλευρου ρόλου που καλούνται να διαδραματίσουν στην κοινωνία.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών.
Σε άλλο σημείο της επίσκεψής του, ζήτησε να στηρίξουν τον συνδυασμό «Πέλλα δήμος για όλους» από την πρώτη Κυριακή αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δώστε μας δύναμη να δουλέψουμε για τον Δήμο, για την πόλη, για τις κοινότητες. Στο χέρι σας είναι τη βραδιά των εκλογών να αποδείξουμε πως δεν είμαστε τελικά όλοι ίδιοι. Πως υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά νοιάζονται και αγωνίζονται για τον Δήμο».
Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα επισκεφτεί τα καταστήματα του πεζόδρομου των Γιαννιτσών καθώς και την περιοχή Αγίου Γεωργίου όπου και θα συνομιλήσει με κατοίκους και επαγγελματίες.
Τέλος να αναφέρουμε ότι δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των κεντρικών ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας κ. Καστερίδη.
Δευτέρα 2/10 – Γαλατάδες, Τρίτη 3/10 – Νέος Μυλότοπος, Τετάρτη 4/10 – Πέλλα, Πέμπτη 5/10 – Γιαννιτσά, Παρασκευή 6/10 – Κρύα Βρύση




















Δεν υπάρχουν σχόλια: