Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 30/9 στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας (Βίντεο)

Αρκετά τέρματα με μικρότερες ή μεγαλύτερες ανατροπές και συγκινήσεις στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων Α1 και Α' Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Πέλλας.
ΑΣ Εδεσσαϊκός και κυρίως ΑΣ Σεβαστειανά ενώ προηγήθηκαν στο ημίχρονο και φλέρταραν με την έκπληξη -με τον δεύτερο μάλιστα με ευρύ σκορ για αποτέλεσμα ημιχρόνου-, όμως δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν τίποτα από τα παιχνίδια με αντιπάλους το νεοφώτιστο Μεσιανό και τον Εθνικό Γιαννιτσών αντίστοιχα, με τον τελευταίο μάλιστα να πετυχαίνει επική ανατροπή!
Στον Άγρα οι συγκινήσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους του Νησίου να προηγούνται αρχικά και τους φιλοξενούμενους της Σωσάνδρας να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις.
Στους Γαλατάδες σε παιχνίδι που παρακολούθησα, ο τοπικός Ολυμπιακός αν και το πάλεψε έχοντας τις πολύ καλές στιγμές του και δοκάρι σε κομβικά χρονικά σημεία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, εντούτοις έχασε τελικά από τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό ΑΣ Γιαννιτσά, που δημιούργησε επίσης αρκετές καλές φάσεις. Σκόρερς για τους νικητές φιλοξενούμενους οι Δουλκερίδης (30') με απευθείας εκτέλεση φάουλ (βίντεο), Κοσέογλου (40') με δυνατό διαγώνιο σουτ εντός περιοχής και Βακιρτζής (65') μετά από ωραία και γρήγορη αντεπίθεση και κοντινό πλασέ στο κενό τέρμα. Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Νιοράτζε (75') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (βίντεο), πέναλτι που ευτυχώς είδε ο πρώτος βοηθός (και όλο το γήπεδο) και αγνόησε ο διαιτητής της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν και για ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ ήδη εις βάρος τους με 0 - 2, χωρίς όμως να μπορώ να εκφέρω άποψη από το σημείο που βρισκόμουν.
 
Στην Α' Ερασιτεχνική νίκησαν όλα τα θεωρητικά φαβορί, με το Δυτικό μάλιστα να συντρίβει την φιλόδοξη Καλή, που όμως από πολύ νωρίς αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ 1 - 3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 1 - 3
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ 2018 4 - 3
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 1 - 1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 5 - 1
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 4 - 1
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 0 - 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: