Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Καστερίδης Στάθης: «Δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε για να οικοδομήσουμε έναν ανθρώπινο δήμο»

Συγκέντρωση Νίκης ήταν η μαζική παρουσία των πολιτών στην ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Καστερίδη Στάθη στον Νέο Μυλότοπο.
Στην ομιλία του ο κ. Καστερίδης μίλησε για την ενότητα του συνδυασμού «Πέλλα δήμος για όλους», για την ευρεία αποδοχή της δυνατής ομάδας των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων σε όλο τον Δήμο και ότι είναι έτοιμοι για την να αλλαγή σελίδας στο Δήμο.
Ιδιαίτερα τόνισε το πρόγραμμα του όσο αφορά την δημοτική ενότητα Κύρρου, τις προτεραιότητες, τα έργα υποδομής που πρέπει να αλληλεγγύης που θα έχει επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του.
Ο κ. Καστερίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς όλοι κι εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε για να οικοδομήσουμε έναν ανθρώπινο δήμο όπου ο κάθε πολίτης θα έχει πρόσβαση και συμμετοχή στις αποφάσεις στην επιτυχή πορεία για την επανεκκίνηση του».
Επόμενος σταθμός των ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Καστερίδη, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής 8ης Οκτωβρίου, είναι η Πέλλα της Δημοτικής Ενότητας Πέλλας την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 21:00.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Πέμπτη 5/10 – Γιαννιτσά,
Παρασκευή 6/10 – Κρύα Βρύση



Δεν υπάρχουν σχόλια: