Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Γρηγόρης Στάμκος «Οι μάσκες έπεσαν και μαζί τους γκρεμίστηκαν οι πολιτικές και κομματικές μεταμφιέσεις»

«Την Κυριακή δίνουμε μία ηχηρή απάντηση σε όσους με ψέματα και λαϊκιστικά καμώματα κοιτάνε να μας ξεγελάσουν! Λέμε όχι στην ξιπασιά, στην έπαρση, στην εγωπάθεια!», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε», Γρηγόρης Στάμκος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πέλλα, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό.
Ο κ. Στάμκος συνέκρινε τον Στάθη Καστερίδη με το νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας ότι και ο κ. Καστερίδης εκφράζει την πιο λαϊκιστική, την πιο επικίνδυνη εκδοχή της αριστεράς. «Ο κ. Καστερίδης δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια. Μηδένισε τα πάντα, κατασυκοφάντησε τον αντίπαλο, δηλητηρίασε την κοινωνία με ψέματα και συνωμοσιολογία, υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια για να γίνει άρχοντας και να κάτσει στο σβέρκο του λαού που μέχρι χθες τάχα υπερασπιζόταν. Αυτή, λοιπόν, η παράταξη έχει την υποστήριξη της ηγετικής πλέον ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και έχει βάλει στόχο να βάψει ροζ την περιοχή μας στο χάρτη των εκλογικών αποτελεσμάτων της ερχόμενης Κυριακής. Αυτό το αλαλούμ θα πάρει τον Δήμο; Το χωράει ο νους σας;», αναρωτήθηκε.
«Εμείς είμαστε δημοκράτες και πατριώτες. Είμαστε η δημοτική αρχή που δεν χρειάζεται να σας δώσει υποσχέσεις, έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και προχωράμε μπροστά κάνοντας καλύτερο τον Δήμο μας σε όλα τα επίπεδα. Προχωράμε με πρόγραμμα, με προτεραιότητες, με σιγουριά. Θα κρατήσουμε αυτόν τον τόπο σε αναπτυξιακή τροχιά», είπε ο κ. Στάμκος.
Η προεκλογική περίοδος κλείνει με τρεις ομιλίες του Γρηγόρη Στάμκου τις επόμενες ημέρες σε Γαλατάδες (Τετάρτη, Δημαρχείο), Κρύα Βρύση (Πέμπτη, Πεζόδρομος) και Γιαννιτσά (Παρασκευή, Πλατεία ΕΠΟΝ).
 
 











Δεν υπάρχουν σχόλια: