Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Καστερίδης Στάθης: «Εμείς θα ακούμε τους πάντες»

Δημόσιες και Δημοτικές Υπηρεσίες των Γιαννιτσών επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πέλλα δήμος για όλους», Στάθης Καστερίδης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα επισκέφτηκε το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, το ΚΑΠΗ του Δήμου, το Πρωτοδικείο και τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας
Στον κ. Καστερίδη και στους υποψηφίους Συμβούλους δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους, με τους υπαλλήλους του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και με τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας τους οποίους και συνεχάρη για το έργο τους.
«ΕΜΕΙΣ θα ακούμε για βελτίωση της καθημερινότητας. Παράλληλα είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα, που μαζι σχεδιάσαμε, το οποίο είναι βγαλμένο μέσα από τρεις λέξεις κλειδιά: ΔΟΥΛΕΙΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ – ΔΟΥΛΕΙΑ.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας κατά τη διάρκεια των επισκέψεων.
Σε άλλο σημείο της επίσκεψής του, ζήτησε να στηρίξουν τον συνδυασμό «Πέλλα δήμος για όλους» από την πρώτη Κυριακή αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Για τον συνδυασμό μας, δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, δεν υπάρχουν αποκλεισμοί, δεν υπάρχουν ΑΛΛΟΙ. Αν τώρα κάποιοι αποφασίσουν να είναι ενάντια στον τόπο τους, αυτοί θα απομονωθούν οριστικά και αμετάκλητα, όχι από εμάς, αλλά από τις εξελίξεις και από την ροή του αναπτυξιακού μας προγράμματος».





Δεν υπάρχουν σχόλια: