Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Καστερίδης Στάθης: «Σε αυτή την πορεία νίκης σας θέλουμε δίπλα μας»

Σύνθημα Νίκης έδωσαν με την μαζική τους παρουσία οι δημότες στην ομιλία του υπ. Δημάρχου Πέλλας Καστερίδη Στάθη στους Γαλατάδες.
Στην ομιλία του ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας μίλησε για την ενότητα του συνδυασμού «Πέλλα δήμος για όλους», για την ευρεία αποδοχή της δυνατής ομάδας των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων σε όλο τον Δήμο και ότι είναι έτοιμοι για την να αλλαγή σελίδας στο Δήμο.
Ιδιαίτερα τόνισε το πρόγραμμα του όσο αφορά την δημοτική ενότητα Μεγάλου Αλεξάνδρου, τις προτεραιότητες, τα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στα μικρά και μεγάλα χωριά τα οποία θα δώσουν πνοή στην επαρχία και θα κρατήσουν τους νέους στην ύπαιθρο.
Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή την πορεία νίκης. Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε τον τόπο μπροστά, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο δήμο για τη νέα γενιά. Μπορούμε να διορθώσουμε την καθημερινότητά μας, να ονειρευτούμε και να δημιουργήσουμε. Πάρτε την υπόθεση των εκλογών στα χέρια σας. Κάντε την προσωπική σας υπόθεση για να μετατρέψουμε την Πέλλα σε έναν ανταγωνιστικό, σύγχρονο, ευρωπαϊκό δήμο για όλους».
Επόμενος σταθμός των ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας, πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής 8ης Οκτωβρίου, είναι ο Νέος Μυλότοπος της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στις 21:00.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Τετάρτη 4/10 – Πέλλα,
Πέμπτη 5/10 – Γιαννιτσά,
Παρασκευή 6/10 – Κρύα Βρύση




Δεν υπάρχουν σχόλια: