Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Πέλλα Δήμος για όλους - Καστερίδης Στάθης: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών και την Τοπική Διεύθυνση ΕΦΚΑ Β' Πέλλας - Κ.Υ. Γιαννιτσών

Το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, την Τοπική Διεύθυνση ΕΦΚΑ Β’ Πέλλας και το Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών επισκέφθηκε σήμερα 2 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Καστερίδης Στάθης και υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Πέλλα δήμος για όλους».
Ο κ. Καστερίδης είχε μία γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση με τον αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλα – Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών κ. Λόγγο και υπογράμμισε τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζει στην ευρύτερη περιοχή καλύπτοντας πολλές φορές και περιστατικά από περιοχές όμορων δήμων. Στη συνέχεια συναντήθηκε και με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου τους οποίους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που παρείχαν στο δύσκολο διάστημα της πανδημίας αλλά και για την καθημερινή τους προσφορά.
Επίσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δομών του Δήμου Πέλλας έκανε ένα τιτάνιο αγώνα την περίοδο της πανδημίας. Η απόλυτη στήριξη της Δημόσιας Υγείας στο Δήμο μας αποτελεί βασική προτεραιότητα του συνδυασμού».
Ο κ. Καστερίδης και μέλη της παράταξης επισκέφτηκαν επίσης την Τοπική Διεύθυνση ΕΦΚΑ Β’ Πέλλας και το Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών όπου συναντήθηκαν με εργαζομένους.








Δεν υπάρχουν σχόλια: