Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από την ΠΚΜ

Συνεχίζονται οι εργασίες αποξήλωσης και τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας:
- Από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας στο έρεισμα, στο ρεύμα προς τη Θεσσαλονίκη, στη Χ.Θ. 46+200 περίπου (απέναντι από την επιχείρηση ΚΑΠΕΛΛΗ) και στην Παράκαμψη Παραλίμνης, κοντά στον κόμβο για Πέλλα και στη στροφή πριν τον ισόπεδο κόμβο (Ι/Κ) με την Ε.Ο.2, πριν τη Χαλκηδόνα.
- Από την Τρίτη 23 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, θα τοποθετηθούν στηθαία ασφαλείας στο έρεισμα της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης–Έδεσσας, ανάμεσα στις γέφυρες Αξιού και Βαρδαρόβασης, περίπου από τη Χ.Θ. 26+850 έως τη Χ.Θ. 27+000.
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιούνται από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: