Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Επιθετική μεταγραφική ενίσχυση για τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας

Ένας φέρελπις και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, θα ενισχύσει μεσοεπιθετικά για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου στο απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής, τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας.
Πρόκειται για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Σταύρο Μουρατίδη, που φέτος ανήκε και αγωνιζόταν με τα τμήματα υποδομών του Καμπανιακού στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ, ενώ πέρυσι αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας του ΠΑΣ Μεγάλου Αλεξάνδρου Πέλλας, πλήρης συμμετοχών και αξιόλογων εμφανίσεων στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής και μέλος της Μικτής Κ16 της ΕΠΣ Πέλλας, που κατέκτησε σ' αυτή την κατηγορία, τον τίτλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Ο Σταύρος Μουρατίδης που φέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την ομάδα της γενέτειράς του, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία της Πέλλας, πριν μεταπηδήσει στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, με την οποία και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά, έχοντας σημαντικές ομαδικές διακρίσεις.
Η διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέας Πέλλας και ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος προσωπικά, τον καλωσορίζουν στον σύλλογο και του εύχονται καλά παιχνίδια με όρεξη και χωρίς τραυματισμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: