Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Τζάκρη: «Η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες… ‘’τον ήπιαμε’’!»

Αίσθηση προκάλεσε η ατάκα της Θεοδώρας Τζάκρη κατά τη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια.
Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης η βουλευτής βρέθηκε σε κομματική εκδήλωση στη Βέροια, όπου ανέπτυξε μια σειρά θεμάτων, κάνοντας μάλιστα σε αρκετά σημεία και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Προς το τέλος της τοποθέτησής της, αναφέρθηκε στο θέμα των αγροτών, χρησιμοποιώντας μια φράση που άφησε…άφωνο το ακροατήριο της.
«Η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο ‘’τον ήπιαμε’’», είπε η βουλευτής προκαλώντας χαμόγελα στο ακροατήριο.
Η Θεοδώρα Τζάκρη, συνέχισε λέγοντας «είναι μια τάξη συντηρητική. Δεν είχαμε θέσεις; Δεν βγήκαν στην κοινωνία; Δεν έχουμε στελέχη; Δεν έχουμε στελέχη… Σε μια κοινωνία όπου το 80% της οικονομίας, είναι πρωτογενής τομέας, τομέας παραγωγής. Ένα κόμμα που έχει αυτή τη στιγμή σε μια διεργασία 100 ανθρώπων, 3 στελέχη αγροτών, σημαίνει ότι κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά. Εγώ δεν ξέρω πόσο καλά τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αγροτική παραγωγή. Θέλω να πω και αυτοκριτικά, ότι δεν έκανε και σπουδαία πράγματα, με την έννοια ότι δεν έφερε τίποτα σπουδαίες πολιτικές».


Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: