Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης 31/1 - Πειστική νίκη και βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας!

Εξ αναβολής οι σημερινοί αγώνες, αποτέλεσμα του χιονιά της προηγούμενης εβδομάδας, με τις γηπεδούχες ομάδες Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας και Ελπίδα Έδεσσας, να έχουν το «πάνω χέρι» στις αναμετρήσεις, με την δεύτερη μάλιστα και ιδιαίτερα «βαρύ χέρι» απέναντι στην Αναγέννηση Δωροθέας...
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ (1 - 0)2 - 0: Απόλυτα δίκαιη νίκη και μάλιστα με πολύ καλή και μεστή εμφάνιση για τον γηπεδούχο Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας, σε μια πολύ σημαντική βαθμολογικά αναμέτρηση με τον συνονόματο φιλοξενούμενο Μέγα Αλέξανδρο Όρμας, με τους δύο αντιπάλους να είναι μπλεγμένοι στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα και να ψάχνουν εναγωνίως τα θετικά αποτελέσματα για να αναρριχηθούν βαθμολογικά. Ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας ήταν αυτός που το κατάφερε σήμερα, πετυχαίνοντας εκτός από την «εξάποντη» νίκη και την μερική αναρρίχηση κάποιων θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα, μαζί με την ψυχολογική αγωνιστική ανάταση που είναι κι αυτή ζητούμενο για την δύσκολη συνέχεια.
Κυρίαρχος, πειθαρχημένος και μεθοδικός ο γηπεδούχος, χωρίς να χάσει την αγωνιστική του συνέπεια και προσήλωση σε ολόκληρο το 90λεπτο στο στόχο που ήταν η νίκη, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αφού ο φιλοξενούμενος στο πρώτο 45λεπτο δεν κατέγραψε ούτε υποψία καθαρής ευκαιρίας, έψαξε τις καλές στιγμές του που τις βρήκε με υπομονή και καλή κυκλοφορία και ήταν τόσες, όσες απαιτούνται σε μια τόσο κρίσιμη αναμέτρηση για να φτάσει μια ομάδα στην νίκη και τα κατάφερε, αφήνοντας ικανοποιημένο και τον φίλαθλο κόσμο που τον στήριξε και σήμερα έστω και περιορισμένος αριθμητικά, αλλά και προφανώς και τον προπονητή του, που λογικά δεν θα μπορούσε να ζητήσει περισσότερα σε μια τόσο δύσκολη μέρα για κάθε ερασιτεχνική ομάδα, όπως είναι μια μεσοβδόμαδη αγωνιστική.
Τα τέρματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέας Πέλλας πέτυχαν οι Πλιόγκας (20') και Συρώκας Χ. (65'), με τον τερματοφύλακα Ζλατάνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου Όρμας, να φέρει ακέραια την ευθύνη στο δεύτερο τέρμα, που έπαιξε και σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη, αφού οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πιο ζωντανοί στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα και μετά σχεδόν κατέρρευσαν!
Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα, χωρίς να έχει την πολύ δύσκολη φάση.
Οι δύο ομάδες είχαν στην διάθεση τους σήμερα και χρησιμοποίησαν: 


















 

Βίντεο με φάσεις και γκολ του αγώνα το πιθανότερο κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας...
Τα αποτελέσματα των δύο σημερινών αγώνων: 
 
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 13η αγωνιστική
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 2 - 0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 8η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 8 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: