Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Η «τυχαία συνάντηση» με τον εξωδικαστικό

Χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Συνομίλησε με πολίτες και έκανε μία σύντομη ομιλία σε καφετέρια. Στα αποσπάσματα που δημοσίευσε το γραφείο Τύπου, ο πρωθυπουργός συνάντησε «τυχαία» έναν άνδρα που κρατούσε στα χέρια του τα χαρτιά εξωδικαστικού συμβιβασμού και έσπευσε να συγχαρεί τον Κ. Μητσοτάκη.
Ο διάλογος on camera:
Πρωθυπουργός: Σε έφτιαξε;
Πολίτης: Να το, να το.
Πρωθυπουργός: Έλα να το δείξεις αυτό σε παρακαλώ. Η καλύτερη απόδειξη ότι ο εξωδικαστικός δουλεύει. Πες το σε παρακαλώ. Ο εξωδικαστικός δουλεύει.
Πολίτης: Ναι, ναι, ναι, ναι. Δουλεύει πολύ καλά και χθες το βράδυ πήρα το σημείωμα και ικανοποιήθηκα.
Πρωθυπουργός: Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ.
Δείτε το απόσπασμα:
 
Η αντίδραση Κασσελάκη
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε σκωπτικά σήμερα το πρωί την τυχαία συνάντηση του πρωθυπουργού στην Αγία Παρασκευή, υπενθυμίζοντας και την πρόσφατη συνάντηση με νεαρό ζευγάρι για το πρόγραμμα «Σπίτι μου». Το ζευγάρι, όπως αποδείχθηκε, είχε συμμετάσχει και σε παλιότερη κομματική εκδήλωση. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κοινοποίησε και την γελοιογραφία του Ανδρέα Πετρουλάκη σήμερα στην Καθημερινή.
«Μετά την "τυχαία" συνάντηση με νεαρό ζευγάρι που είχε συμμετάσχει στην προεκλογική του εκστρατεία, χθες ο Πρωθυπουργός είχε άλλη μία… απρόσμενη συνάντηση. Περπατώντας εκτός προγράμματος στην Αγία Παρασκευή, έπεσε πάνω σε πολίτη που τον ευχαριστούσε, έχοντας κατά τύχη μαζί του τα έγγραφα του εξωδικαστικού συμβιβασμού. "Άρα δουλεύει ο εξωδικαστικός", ήταν η «αυθόρμητη» αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ώρα που χιλιάδες πολίτες χάνουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς που ανάλγητα επιτρέπει. Η προπαγάνδα της ΝΔ ας γνωρίζει ότι οι στημένες "αυθόρμητες" συναντήσεις ενός πολιτικού υποτιμούν και τον ίδιο και τους πολίτες. Υ.Γ: Την επόμενη «τυχαία» συνάντηση του Πρωθυπουργού την προτείνει σήμερα στην Καθημερινή ο Ανδρέας Πετρουλάκης».
 
Το χαλαρό, ανθρώπινο και υπεύθυνο πρόσωπο του πρωθυπουργού και της αποτελεσματικής κυβέρνησης της Ν.Δ. έχει προωθηθεί μέσα και από δεκάδες υποτιθέμενες τυχαίες συναντήσεις, που στην πραγματικότητα αποδεικνύονται στημένες. (βλ. Στη φάκα όλοι οι «τυχαίοι» άνθρωποι του προέδρου)

Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: