Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Παρά την σπουδαία νίκη της διαμαρτύρεται η Νίκη Αξού!

Τι αν κι αν κατάφερε το σπουδαίο τρίποντο που της δίνει σημαντική βαθμολογική ανάσα στις καθυστερήσεις του αγώνα που χαρακτηρίστηκε από πολλούς «εξάποντος» στους Γαλατάδες με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό. Αυτό, με όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια και την λήξη του χθεσινού αγώνα και προφανώς αναγράφηκαν και στο φύλλο αγώνα, δεν φαίνεται ότι θα είναι και τόσο «αναίμακτο»... Η Νίκη Αξού με μια αιχμηρή ανακοίνωση-ανάρτηση στην σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, διαμαρτύρεται έντονα τόσο προς την ΕΠΣ Πέλλας, όσο και προς την διαιτησία του χθεσινού αγώνα! Διαβάστε την ανάρτηση-ανακοίνωση:
«Κύριοι-ες της ΕΠΣ από την ουρά μέχρι το κεφάλι περιμένουμε πότε θα τελειώσει το παραμύθι και αν υπάρχει δράκος. Είναι ντροπή και όχι δική μας αυτά που συμβαίνουν... Λυπόμαστε που δεν ήρθε Χ το ματς.
Καλώς ή κακώς η επιλογή της παρέας που είναι στην ομάδα ήταν μόνο να κρατήσουμε ζωντανή την ομάδα που μας άφησαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας..
Δεν ζητάμε εύνοια... ζητάμε ΜΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ..!!!
Δεν μπορούμε πλέον να ανεχόμαστε τέτοιες προκλητικές ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ εις βάρος της ομάδας μας...!
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ που μέχρι το 80 ήταν ΑΡΙΣΤΟΣ...
Μετά το 80ο έπαθε ΤΡΙΚΥΜΙΑ…
Δεν υπέδειξε καταφανέστατο πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας στο 88ο λεπτό. Ενώ το σκορ ήταν 0-0... Αφήνοντας προκλητικά να συνεχιστεί το παιχνίδι…
Στο 90ο λεπτό ο τερματοφύλακας της αντιπάλου ομάδας πατώντας έξω από την μεγάλη περιοχή πιάνει την μπάλα με τα χέρια...
ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΕΙΔΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥΣ...
ΜΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Με τιμή ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: