Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία ο ΠΑΟ Κουφαλίων

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων εξέδωσε και ανάρτησε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του κ. Μιχούλια, στον εντός έδρας αγώνα το περασμένο Σάββατο με τον Φίλιππο Ελεούσας. Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Ο Προεδρος και η Διοικηση του Π.Α.Ο.ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ καταθετουμε την εντονη διαμαρτυρία μας για την διατησια του κ.ΜΙΧΟΥΛΙΑ στον αγώνα της 13/1/2024 μεταξυ Π.Α.Ο.ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ.
Παρα το γεγονός οτι η Διοικηση ποτε μεχρι σήμερα δεν ηρθε σε οποιαδηποτε αντιπαράθεση με τους διαιτητές που σφυριξαν τους αγώνες της ομάδας μας,δεν μπορουμε να μεινουμε σιωπηλοι και διαμαρτυρομαστε εντονα οχι απλα για τα σφυριγματα του διαιτητή(ή την απουσίας τους) αλλα για την απαραδεκτη συμπεριφορα του απεναντι σε παίκτες της ομαδας μας.
Ενω ο διαιτητης θα επρεπε να διαφυλλασει την ισοροπια του ,οχι μονο δεν εκανε αυτο αλλα επιτεθηκε με υβριστικα και χυδαία λόγια(δεν επιτρεπεται στο ηθος μας να κάνουμε αναπαραγωγη των καταπτυστων λόγων του)σε παικτες της ομάδας μας.
Η διοηκηση δεν προτιθεται να καταφυγει σε ενδικα μέσα καθώς δεν επιθυμει οι 16χρόνοι παικτες της να εμπλακουν σε δικαστικές διαμάχες και να αποπροσανατολιστουν απο την ουσία του αθλήματος του ποδοσφαιρου και της χαράς και των εντονων θετικών συναισθημάτων που προαφερει.
Το ηθος θα επρεπε να διδασκεται απο ολουςς τους συμμετέχοντες σε εναν αγώνα. Ανεπιτρεπτο ειναι,λοιπον,οι ανθρωποι που εχουν την εξουαια σε εναν αγώνα να κανουν κατάχρηση της και να δίνουν μαθήματα τέτοιου ηθους στους εφήβους μας.Ζητουμε/παρακαλουμε απο/τον συνσεσμο των διαιτητων να μην οριστεί ο συγκεκριμένος διαιτητής σε οποιονδηποτε αγώνα μας.

Με εκτίμηση
ο Πρόεδρος και Δ.Σ του Π.Α.Ο.ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: