Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Νίκος Παπανικολάου, απαντώντας σε επιστολή του Συλλόγου Ζωόφιλων Γιαννιτσών, επισήμανε τα εξής:
«Ως  Δημοτική Αρχή στον πρώην δήμο Γιαννιτσών, την τετραετία 2007-2010 εφαρμόσαμε ευρύτατο πρόγραμμα στειρώσεων και εμβολιασμών αδέσποτων ζώων. Αναλάβαμε για πρώτη φορά οργανωμένα τον εφοδιασμό φιλοζωικών οργανώσεων  με τροφές. Κατασκευάσαμε την πρώτη στο νομό Πέλλας εγκατάσταση φιλοξενίας αδέσποτων ζώων στη  θέση «Ταλαμπάς», στα Γιαννιτσά. Η συνέχεια, δυστυχώς, από την επόμενη (και σημερινή) Δημοτική Αρχή δεν ήταν η ανάλογη, με τα αποτελέσματα που περιγράφετε στην επιστολή σας.
Η ευαισθητοποίηση των δημοτών μας είναι το πρώτο ζητούμενο. Αυτό θα το επιτύχουμε και με έντυπα και με εκδηλώσεις και με ανάλογη καμπάνια στα σχολεία του Δήμου μας.
Η απόκτηση συνεργείου περισυλλογής ζώων, η στελέχωσή του με μόνιμο προσωπικό και η δημιουργία Δημοτικού κτηνιατρείου αποτελεί για μας προτεραιότητα, εφόσον θεσμικά επιτρέπεται.
Ήμασταν η Δημοτική Αρχή που για πρώτη φορά ασχολήθηκε οργανωμένα με τα αδέσποτα ζώα και φιλοδοξούμε να γίνουμε η Δημοτική Αρχή που θα λύσει το πρόβλημα με ευαισθησία απέναντι στα ζώα αλλά και υπευθυνότητα απέναντι στα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών και υγιεινής των δημόσιων χώρων του Δήμου».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

..εφόσον θεσμικά επιτρέπεται... με άλλα λόγια ..Νίκο.. δεν ξέρεις καν τι σου γίνεται. πολύ εύκολα υποσχόμαστε λαγούς με πετραχήλια και φυσικά όταν και εαν έρθει η ώρα μας διαπιστώνουμε ότι θεσμικά αλλά κυρίως οικονιμικά είναι αδύνατο. Αλήθεια επί της θητείας σου δεν καταδικάστηκε ο εκλεκτός σου προιστάμενος γι αυτήν την ιδιαίτερη μεταχείρησή σου απέναντι στα αδέσποτα;ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ : ΑΝ ΕΊΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΌΤΑΝ ΣΟΥ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΖΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!