Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Υποψήφιος ΑΝΑΣΑίος, αλλά δεν συμμετέχω....

Σήμερα βλέπουμε εμφανίσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διανομή προεκλογικών φυλλαδίων, περιοδείες, τηλεφωνήματα, κεντρικές ομιλίες, ακόμα και πηγαίνοντας πόρτα πόρτα στα σπίτια των ψηφοφόρων, οι υποψήφιοι να επιχειρούν να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες εκλογής τους, κάνοντας γνωστές τις θέσεις των συνδυασμών τους και φυσικά τις δυνατότητες που οι ίδιοι έχουν να προσφέρουν, εφόσον εκλεγούν.
Οι ψηφοφόροι στις περισσότερες των περιπτώσεων απλά παρακολουθούν από μακριά τη δραστηριότητα των υποψηφίων -ενίοτε με όχι και τόσο καλές διαθέσεις- και περιμένουν, εφόσον οι προσωπικές ή συγγενικές τους σχέσεις δεν τους στρέφουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, να επιλέξουν τελευταία στιγμή ποιόν θα ψηφίσουν κι ακόμα χειρότερα να επιλέξουν τελευταία στιγμή αν θα πάνε να ψηφίσουν.
Ε! λοιπόν, όλη αυτή η πραγματικότητα αντικρούει στην αισθητική μου και δεν με αφορά! Η συμμετοχή μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι παράγωγο μακρόχρονης πολιτικής σκέψης και ουδεμία σχέση έχει με προσωπικές φιλοδοξίες-ματαιοδοξίες!
Την ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας στηρίζω με την υπογραφή και τη φυσική μου παρουσία και επ΄ ουδενί λόγω επιθυμώ την όποια ατομική ανάδειξη μέσω αυτής!
Αδυνατώ όμως και λόγω χαρακτήρα να συμμετέχω διαδικασιών που μέχρι προ τινός εχλεύαζα! Θεωρώ πως η σύγχρονη πολιτική αντιπαράθεση, είναι αδύνατο να γίνεται με όρους του 1961!

Κούλης Σταύρος - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Πέλλας με την ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: