Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ


Χαιρετίζουμε και δίνουμε υπόσχεση αγώνα στους 2.800 συμπολίτες μας που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» στον νομό μας. Αυτή η εκλογική επιτυχία είναι πρωτόγνωρη για την αντικαπιταλιστική αριστερά στην περιοχή μας αλλά και πανελλαδικά. Χαρακτηριστικά, τα ψηφοδέλτια που στηρίχτηκαν από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας έφτασαν σε ποσοστό 2,3% και 128.000 ψήφους. Στην περιοχή μας τα ψηφοδέλτια της «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» άγγιξαν το 3% ενώ ειδικότερα στον Δήμο Έδεσσας έφτασαν το 6.91%  και 1.268 ψήφους.
Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι άνεργοι και οι μικρομεσαίοι αγρότες αναγνωρίζουν τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πιστεύουν στην συνολική ρήξη με την πολιτική των Κυβερνήσεων-ΕΕ-ΔΝΤ-Κεφαλαίου. Ο κόσμος απέδειξε ότι έχει ελπίδα για τις μάχες του αύριο, όπως ακριβώς προτείνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για ακύρωση μνημονίων, εφαρμοστικών νόμων και δανειακών συμβάσεων, άμεση διαγραφή του χρέους, έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΕΥΡΩ, εθνικοποίηση Τραπεζών και μεγάλων Παραγωγικών Μέσων κάτω από εργατικό έλεγχο.
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει πιο δυνατούς, πιο σίγουρους και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να παλέψουμε να ηττηθεί η πολιτική που ρημάζει τις ζωές μας. Όλοι μαζί, με δημοκρατικές διαδικασίες βάσης, μαχητικό πρόγραμμα ρήξης και ανατροπής μπορούμε να δώσουμε ένα τέλος στην εκμετάλλευση και την λεηλασία και να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο στην βάση των αναγκών μας.
Καλούμε τον κόσμο που καθημερινά μάχεται για ψωμί, δουλειά, παιδεία και ελευθερία και αυτούς που μας τίμησαν και ψήφισαν «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» στις Περιφερειακές εκλογές να κάνουν το επόμενο βήμα και να ψηφίσουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.
  • ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΕ, ΔΝΤ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ)
  • ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ
  • ΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
  1. Ασκητής Γιώργος
  2. Γεροντίδης Μάκης
  3. Δασκάλου Ελένη
  4. Λουσιώτης Νίκος
  5. Μπουρδομπούρα Γεωργία
  6. Πατετσίνης Βαγγέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: