Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΣΤΗΝ TV100

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 11.00 ΤΟ ΠΡΩΙ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΤΗΣ TV100,  ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΑΜΚΟ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτό το κείμενο να μαντέψω ότι είναι από το γραφείο του ΠΑΠανικολάου; μόνο αυτός είναι ικανός να αυτο-μηδενίζεται( για να μην πω ακριβώς τι αυτο- κάνει)στις συνειδήσεις των σοβαρών ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΤΗΝ "ΓΛΥΤΩΣΕΙ" ΠΑΛΙ ΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ "ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ 10.000.000 ΕΥΡΩ κ. ΣΤΑΜΚΟ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΗΔΕΝ. ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ... ΜΟΝΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΨΩΝΑΡΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΤΖΑΜΠΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΕΣΩΒΑΛΤΑ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑ ΧΑΛΙΚΙΑ. ΔΙΜΗΝΑ - ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ. ΣΤΑΥΡΟΜΟΙΡΑΣΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑΜΚΟ. ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΤΑΜΚΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ. ΕΓΩ ΟΥΤΩΣ'Η ΑΛΛΩΣ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.... ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

...εγώ ρε φίλε δεν φεύγω οικονομικός μετανάστης, αλλά μένω στην Ελλάδα, το ίδιο και τα παιδιά μου, και α γ ω ν ι ζ ο μ α ι.
Αγωνίζομαι πάνω απ΄όλα για νέα νοοτροπία, για υπευθυνότητα, για παιδεία, για σεβασμό σε αξίες, έτσι ώστε η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ την οποία δηλητηριάσαμε, να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να τολμήσει να οραματιστεί..
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΤΑΜΚΟ , γιατί με την γενικότερη στάση του, έφερε ξανά την ΕΛΠΙΔΑ στο δημόσιο βίο...

Ανώνυμος είπε...

Pios apo toys parakato ekane erga stin pella.

ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1112
ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ 958
ΚΑΛΦΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 944
ΞΗΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 897

Enas apo autous ua einai antidimarxos.
Pios eine pio xrisimos gia thn pella. ? ??

Ανώνυμος είπε...

ΞΗΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΣΤΕΡΡΓΙΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ !!!