Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Α1 Ερασιτεχνική - 2ος Όμιλος: Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Άρης Λιπαρού (2-1)5-1

Επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων η αναμέτρηση, με τους φιλότιμους και ελλιπέστατους φιλοξενούμενους, που αν και προηγήθηκαν με το ξεκίνημα, να μην προβάλλουν ιδιαίτερη αντίσταση και μοιραία να γνωρίζουν βαριά ήττα στην Πέλλα. 
Με καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, που αν και βρέθηκε με το καλημέρα πίσω στο σκορ, βρήκε τις απαντήσεις παρά το ότι σπατάλησε σωρεία ευκαιριών και στα δύο ημίχρονα, κι έφτασε τελικά σε μια εύκολη νίκη. Ο Άρης Λιπαρού μέχρι να δεχτεί το δεύτερο τέρμα και την ανατροπή του σκορ με την εκπνοή του ημιχρόνου, προσπάθησε και ήταν κάπως ανταγωνιστικός, με αμυντική υπερπροσπάθεια και μπόλικη τύχη, φαινόταν να μένει μέσα στο παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να ασκήσουν πολύ μεγάλη πίεση, με χαμηλό ρυθμό αλλά με μεγαλύτερο ρεαλισμό και κυνικότητα οι γηπεδούχοι, με ένα σχετικά γρήγορο τρίτο τέρμα «τέλειωσαν» πρόωρα το παιχνίδι, αφού η έλλειψη λύσεων και αντίδρασης ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στους φιλοξενούμενους, με τις αντοχές και την πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα να τους εγκαταλείπουν και να «εξαφανίζονται» στην κυριολεξία από το γήπεδο. Μοιραία ο δείκτης του σκορ ανέβηκε ακόμη περισσότερο με ακόμη δύο τέρματα και πήρε διαστάσεις η ευρεία και εύκολη νίκη για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας...
Τα τέρματα πέτυχαν για τους γηπεδούχους οι Κούμπους (10', πεν. 75'), Πιτσάρης (45'), Βογιατζής (55') και Μήτκας (80'), ενώ για τους φιλοξενούμενους που είχαν προηγηθεί ο Πληκαδίτης (2').
Την επόμενη αγωνιστική η Πέλλα φιλοξενεί το Μάνδαλο, ενώ το Λιπαρό την Δόξα Μελισσίου.
Χωρίς προβλήματα η διαιτητική τριπλέτα Ραμπούση, Σιώνη και Κωνσταντινίδη.
Το βίντεο του αγώνα αργότερα...
Η σύνθεση των νικητών
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Σαββουλίδης, Πιτσάρης, Τζιότζιος, Λαμπρούδης (Αλμπάνης 85΄), Πλιόγκας, Μπουράκης (Μακρίδης 85'), Καμπούρης, Στάγκος (Βογιατζής 46'), Κούμπους (Νινιατσούδης 85'), Ηλιάδης (Κωνσταντινίδης 65'), Μήτκας.
 

 
















Δεν υπάρχουν σχόλια: