Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Ο υποτακτικός Δήμαρχος ανίκανος να προστατεύσει τον τόπο μας!

Πάνω από είκοσι ημέρες έχουν περάσει από το έκτακτο Δ.Σ. που ζήτησε η Κοινωνία σε Κίνηση για το νοσοκομείο Έδεσσας και καμία αντίδραση από τον κ. Γιάννου και την παράταξή του συνολικά.
Τη στιγμή που η πανδημία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με εκατοντάδες κρούσματα στο νομό τις τελευταίες ημέρες και οι μαύρες μνήμες του περσινού Νοέμβρη κινδυνεύουν να γίνουν πραγματικότητα ξανά, ο κ. Γιάννου και όλη η παράταξή του παλεύει να ισορροπήσει ανάμεσα στις κομματικές σχέσεις και στον κίνδυνο της γενικής κατακραυγής.
Για άλλη μία φορά ο κ. Γιάννου παραδίδει αμαχητί άλλο ένα κεκτημένο του τόπου. Μόνο που αυτήν τη φορά δεν αφορά το μοναδικό χαμένο Πανεπιστήμιο σε παραμεθόριο, ούτε την αδιαφορία διεκδίκησης της Εθνικής οδού και του εδώ και τόσα χρόνια, ούτε στην παράδοση του Ξενία, ούτε στο λεηλατημένο Κανναβουργείο και τις κατασκηνώσεις Σωτήρας. Αφορά στο ιερό αγαθό της Υγείας.
Από την πρώτη στιγμή, δεν άσκησα καμία αντιπολίτευση ιεραρχώντας το πρόβλημα ως το σπουδαιότερο που έχει διαχειριστεί ποτέ η περιοχή. Αντίθετα, η Κοινωνία σε Κίνηση κατέθεσε προτάσεις και ζήτησα θεσμικά από τον πρώτο πολίτη του Δήμου να ηγηθεί των αντιδράσεων και να ζητήσει το καθολικό κλείσιμο της πόλης έχοντας όλους εμάς με πλήρη υποστήριξη δίπλα του.
Παράλληλα ζήτησα από το Δημοτικό Συμβούλιο
1) τη συνολική παραίτησή όλων μας,
2) την επιδότηση σε νέους νοσοκομειακούς ιατρούς.
Αντί, όμως, ο Δήμαρχος έστω για μία φορά να σταθεί στο ύψος του θεσμού που εκπροσωπεί και δίπλα στις ανάγκες του κόσμου που τον ανέδειξε, επιχειρεί επικοινωνιακά τεχνάσματα αποπροσανατολισμού και καλής διαγωγής στον νέο Υπουργό Υγείας.
Η περίοδος των επισκέψεων στα Υπουργεία έχει παρέλθει.
Ο κ.Δήμαρχος και η παράταξή του πρέπει να εξηγήσει:
- γιατί δεν δέχτηκε τη συνολική παραίτηση όλων των παρατάξεων;
- γιατί δεν στηρίζει τους νοσοκομειακούς ιατρούς;
- για ποιό λόγο δεν έχει οργανώσει καμία κινητοποίηση αντίδρασης;
Η εικόνα του φοβισμένου Δημάρχου στη άκρη της πλατείας των μικρών καταρρακτών δεν εμπνέει σιγουριά σε κανέναν. Η πρωτεύουσα του Νομού χάνει τις ΜΕΘ της χωρίς αντίδραση για να μην διαταραχθούν τα πολιτικά όνειρα του κ. Γιάννου και των φιλόδοξων συνεργατών του.
Στην υποταγή της περιοχής είστε μόνος εσείς και η παράταξή σας.
Η Κοινωνία σε Κίνηση είναι δημοτική παράταξη ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΝΟΜΟΥ!!!
Στην υποταγή αυτή κ. Γιάννου θα είναι απούσα!
 
Γιάννης Τσεπκεντζής
επικεφαλής
Κοινωνία σε Κίνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: